DevelopsToday

Київ, Варшава (Польща)

17 березня 0:35

Sofiia Rybska, Full stack/Back-end developer

Нещодавно проходила співбесіду в цій компанії. На жаль, не вдалося її успішно завершити, але хочу поділитися своїми враженнями.

Співбесіда була з Володимиром, і загалом усе пройшло дуже приємно. Він одразу створив дружню атмосферу , що допомогло трохи знизити хвилювання. Навіть була можливість познайомитися з його собакою — такий невеликий момент, але він розрядив обстановку і допоміг налаштуватися на розмову.

Через стрес заплуталася на простому завданні, але все одно рада цьому досвіду, бо це був мій перший лайвкодинг. Володимир після співбесіди детально розібрав помилки та пояснив, як краще було б розв’язати задачу. Завдяки цьому зробила висновки, і тепер подібні задачі вирішую на раз-два ✌️.

Дуже вдячна компанії за можливість спробувати свої сили. Це був корисний досвід, який точно допоможе мені рухатися далі 😊🚀.

Підтримали:  Ira Nytchyn

Софіє, дякуємо за відгук. Сandidate journey має бути приємним, незалежно від того, як закінчиться final interview — це наша цінність та day-to-day approach. Сподіваємось колись ще попрацювати разом!