DevelopsToday

Київ, Варшава (Польща)

10 січня 16:19

Dina Zaritska

Я працювала HR-менеджером у DevelopsToday, і цей досвід я оцінюю як дуже позитивний та цінний для мого професійного розвитку. Впродовж роботи я отримала можливість удосконалити свої навички, а також здобути багато нових знань. Команда була професійною та дружньою, що сприяло комфортній і продуктивній атмосфері. Я вдячна за можливість бути частиною цієї компанії та за ті знання й досвід, які я змогла отримати під час співпраці. Дякую, DevelopsToday 💕

Компанія має цікаву корпоративну культуру, яку створювати, підтримувати і брати в ній участь було однаково захопливо. Також налагоджені процеси всередині компанії приємно вражають. Для кожного нового працівника детально розроблений процес адаптації, тому починати співпрацю було теж комфортно. Команда, хоч і дуже різноманітна, але всі однаково відкриті та дружні. За це, певно, дякую всій рекрутинговій команді за чіткий підбір крутих фахівців із відповідними софт скілами 😊

Підтримали:  Anna Rachii Ira Nytchyn

Діна, дякуємо тобі за такий теплий і щирий відгук! Нам безмежно приємно читати, що робота в нашій компанії стала для тебе цінним етапом у розвитку. Ми дійсно дуже стараємося створювати комфортну та надихаючу атмосферу, і класно, що ти це відчула. 💙

Корпоративна культура, адаптація новачків, підтримка — це все працює завдяки людям, як ти, які роблять компанію особливою. Ми дуже цінуємо твій внесок, твою енергію та всі моменти, які ти створювала разом із нами.

Щиро бажаємо тобі натхнення, цікавих викликів і великих досягнень у майбутньому. Дякуємо, що була частиною нашої команди! 💼✨