DevelopsToday

Київ, Варшава (Польща)

Працював у DevelopsToday протягом 1.5 роки, з плюсів можна виділити те що розвиток тут дуже швидкий (по іншому і не вийде), на цьому все. В цілому якщо ви готові перепрацьовувати просто так, то компанія для вас. З негативного моменту виділю те, що люблять вішати лапшу на вуха, наприклад розриваючи контракт по пункту, якого в ньому навіть немає , а також недоплачувати зарплатню, а на спроби вирішити це питання, отримую спочатку обіцянки від HR, про те, що зі мною зв’яжуться, а потім отримую повний ігнор, без яких небудь пояснень.Також дивує позиція керівництва, що вони нам дали усе, і ми повинні бути неймовірно вдячними їм, дивні одним словом. Ще приємний момент — погрози юридичним відділом — типична практика від цієї компанії. А також можна не дивуватись, якщо після мого коментаря налетить купа про те, що компанія найкраща у їх житті, наприклад як це відбулось нижче)

Starting my career at DevelopsToday has been quite the journey, and I must say, it’s been a good ride. The people here are more than just colleagues; they’re a group of experts who know their stuff. Working with such a skilled team has not only improved my skills but has also made work more interesting.
What I really like about DevelopsToday is their focus on learning and growth. They organize training sessions and workshops that have genuinely helped me up my game. The atmosphere here is just right. It’s not a place where you just punch in and out without a second thought. They value communication, encourage creativity, and make sure we maintain a good work-life balance. That balance is key.
In a nutshell, DevelopsToday is the kind of place where you don’t just work; you grow. The mix of a talented team, a learning mindset, and a cool work culture makes it a great place to start and build your career. Cheers to more growth, more tech adventures, and being part of DevelopsToday’s success story!

Працюю в DevelopsToday протягом останніх 5 місяців на позиції Front-end розробника.

Можу сказати, що це відмінне місце для професійного та особистого розвитку у сфері розробки. В першу чергу для мене, як студента, великим плюсом є гнучкий графік та можливість працювати віддалено, поєднуючи роботу з навчанням. Одне з перших вражень — відкритість та професіоналізм колективу. Тут дбають про розвиток своїх співробітників, що видно через наявність English speaking club, який сприяє вдосконаленню мовних софт скілів. Також досить корисним є надання доступу до мануалів та гайдів з кращими практиками у розробці, що допомагає постійно вдосконалювати свої навички. Компанія активно працює в напрямку Outstaff, що відкриває можливості для роботи над різними проектами з новими технологіями.

Працюю в DevelopsToday протягом останніх шести місяців і хочу поділитися своїми враженнями щодо моєї короткої, але насиченої робочої подорожі.
Ця робота в компанії стала для мене новим викликом в сфері IT, і я не міг би бути більш вдячним за цю можливість. Спочатку мене прийняли в колектив з відкритими обіймами і надали всю підтримку та ресурси, щоб я міг навчатися і розвиватися.
Шість місяців пройшли дуже швидко, і за цей час я зрозумів, що робота в сфері front-end розробки — це не лише моя професія, але і моя пристрасть. DevelopsToday допомогла мені зрозуміти, наскільки цікаво та захоплююче може бути створення веб-додатків та інтерфейсів.
Компанія працює віддалено та має гнучкий графік, що є великим плюсом для мене. Також в компанії проводяться різні активності: English speaking clubs — де можна покращувати англійську мову, Friday party — ігрові та інші заходи. Також мені подобається професіоналізм та приємна атмосфера в команді, завдяки чому можна комфортно працювати та швидко розвиватись.
Загалом, це мій позитивний досвід роботи в DevelopsToday.

Працюю в компанії DevelopsToday більше 6 місяців на позиції JavaScript Developer.

Це є мій перший досвід роботи як розробника, який вважаю позитивним. За цей час встиг попрацювати на декількох проєктах. Підтримка наставників допомагала мені професійно зростати протягом усього цього часу, за що я дуже вдячний. Радий наявності English club`у, який сприяє розвитку англійської та софт скілів. Взагалі компанія дбає про розвиток співробіників. Про це свідчять мануали та гайди, що містять бестпрактіси та корисні рекомендації, які можна знайти на корпоративному сайті. Також для мене, як для студента, є важливим наявність гнучкого графіку, щоб можно було поєднувати навчання та роботу. І, звичайно, вчасне отримання зарплати — є великим плюсом.

Працюю в компанії DevelopsToday вже більше півроку.

Це мій перший комерційний досвід роботи та я дуже радий, що я здобуваю його в цій компанії.
Перш за все компанія постійно вкладається в розвиток своїх працівників — починаючи від різних корпоративних курсів та активностей, закінчуючи допомогою від досвідченіших за тебе колег.
Сама робоча атмосфера в компанії постійно мотивує тебе покращувати свої soft і hard скіли і, що дуже круто, твій розвиток ніколи не залишається непоміченим.

Що не менш важливо в компанії досить гнучкий робочий графік, ніхто тебе не заставляє сидіти на робочому місці, бо ти не відпрацював свій робочий час. Головне — це закривати таски вчасно і бути відповідальним за свою роботу.

Олег, дякуємо тобі за теплий та детальний відгук про твій досвід роботи в нашій компанії.
Ми цінуємо твою працю та допомогу у досягненні наших цілей.
Бажаємо подальших успіхів у твоєму професійному та особистому розвитку.
Разом ми зможемо досягнути ще більше!

Я працюю в DevelopsToday протягом останніх шести місяців і хотів би поділитися своїми враженнями щодо моєї короткої, але насиченої робочої подорожі.

Ця робота в компанії є моєю першою роботою в сфері IT, і я не міг би бути більш вдячним за цю можливість. Спершу, мене прийняли в колектив з відкритими обіймами і надали всю підтримку та ресурси, щоб я міг навчатися і розвиватися.

Компанія працює віддалено, та має гнучний графік, що є перевагою для мене. Також в компанії проводяться різні активності: English speaking clubs — в якій можна покращувати англійську мову, Friday party — де присутні ігрові та інші заходи. Також подобаєтся професіоналізм та приємна атмосфера в команді, завдяки чому можна комфортно працювати та швидко розвиватись

Загалом це мій позитивний досвід роботи в DevelopsToday

Дмитро, дякуємо за твої теплі слова та за позитивний відгук щодо твого досвіду роботи з нами 🧡

Твої враження та досвід мають велике значення для нас, і ми раді, що ти вибрав нашу компанію для своєї робочої подорожі у сфері IT.

Ми дійсно цінуємо гнучкий робочий графік та різноманітність активностей, які ми надаємо нашим співробітникам. Наша команда — це не просто колеги, це спільнота, яка допомагає один одному досягати успіхів та росту. Ми сподіваємося, що твоя робоча подорож у DevelopsToday буде ще більш насиченою та продуктивною!

Доброго дня!
Я Frontend Developer (React, Redux, HTML5, CSS3, JS, TS), з технічною освітою інженера ПЗ, англійською Intemediate, досвідом лідерства команди, роботи за Scrum. Стукаю до вас, бо прагну приєднатися до команди DevelopsToday. Що мені потрібно зробити, щоб приєднатися до вас ?
+380971386010
[email protected]

Працюю в компанії DevelopsToday на позиції Front-end розробника. Дуже радий працювати у дружному та професійному колективі. У компанії дуже приємно керівництво, та хороше ставлення до своїх співробітників, більшість наразі зараз працює віддалено, але компанія не потребує регулярних дзвінків та звітів, достатньо виконувати свою роботу. Компанія підтримує особистий розвиток та пропонує чудові speaking-clubs для підвищення рівня англійської. Також важливо виділити що компанія працює здебільшого в Outstaff напрямку і скоріш за все у вас буде можливість попрацювати на багатьох проектах, особисто для мене це стало плюсом тому що дозволило доволі за невеликий період часу попрацювати та освоїти нові та цікаві для себе технології, а також працювати над цікавими та не тривіальними задачами.

Олександре, ми дуже вдячні за твої чудові слова та за твій позитивний досвід роботи в компанії 🧡

Командна освіта є важливою для нас, і ми раді спостерігати, як Speaking Clubs, навчальні курси та нові проекти допомагають тобі розвиватися!

Працюю у DevelopsToday вже трохи більше як рік на позиції QA Engineer. Це моє перше місце роботи, і хочу сказати, що це був дуже класний старт для початку кар’єри в IT. Вже на першому проєкті в мене була змога працювати з тестуванням API в Postman, писати запити й тестувати базу даних, проводити UI тестування та багато іншого. Це мене одразу приємно вразило, бо це дуже класне відчуття, коли ти можеш використати свої здобуті навички на реальному проєкті, побачити як воно працює зсередини та покращити продукт, а не тренуватися тільки на тестових API й таке інше.

Окремо хочу подякувати моїм колегам, які менторили мене на першому проєкті та допомагали мені розібратися з усіма питаннями, що виникали. Це справило дуже гарне враження. І, взагалі, у компанії панує дружня атмосфера і кожен готовий допомогти та підтримати, якщо ти цього потребуєш.

Що стосується проєктів, то компанія підбирає проєкти під навички кожного співробітника і дає змогу розвиватися саме в тих напрямках (наприклад, Web, Mobile, Automation), в яких він відчуває себе комфортно. Наприклад, з часом я почав вивчати для себе автоматизацію і мені дали змогу попрацювати на проєкті, де я міг застосувати свої навички з автоматизації й водночас отримати якісь нові знання з реальних проєктів у цьому напрямку. Це був дуже гарний досвід.

Також компанія влаштовує різні онлайн івенти такі як спікінг клуби для вдосконалення англійської мови, воркшопи за вашим напрямком для покращення технічних навичок, трейнінг кемпи тощо. Це все допомагає розвинути технічні та комунікативні навички для спілкування та роботи з клієнтами з різних куточків планети.

Я вдячний компанії за можливість працювати з такими класними людьми та професійний розвиток.

Щиро дякуємо тобі за твої враження та за те, що ти поділився своїм досвідом роботи в DevelopsToday. Твої слова є для нас джерелом великої гордості та натхнення.

Ми надзвичайно раді, що твій рік в компанії був настільки позитивним і продуктивним.

Твої відгуки про нашу дружню атмосферу та підтримку колег дуже важливі для нас. Ми віримо в те, що справжній успіх досягається завдяки командній роботі та підтримці один одного 🧡

Протягом останніх 8 місяців працюю у компанії DevelopsToday як Frontend розробник. За цей період роботи в компанії мені вдалося відчути справжню атмосферу професіоналізму та дружелюбності. Це є моїм першим комерційним місцем роботи, співбесіди під час найму були чітко організовані, а процес прийняття на роботу пройшов легко та позитивно на мою думку. Це важливо, оскільки перше враження має величезне значення.

Компанія має дружню та сприятливу атмосферу, навіть у віддаленому режимі роботи. Різноманітні активності, такі як speaking clubs для поліпшення мовних навичок, ігри та розваги, створюють цікавий та незвичний робочий тиждень. Це допомагає зняти стрес, розрядитися та познайомитися з людьми, що, безумовно, робить робоче середовище більш насиченим.

Що стосується співробітників компанії, то це справжні професіонали своєї справи, завжди готові допомогти та підтримати. Незалежно від того, чи це питання професійного розвитку чи потреба у банальній пораді, колеги завжди допоможуть. Така підтримка дуже важлива для підвищення продуктивності та досягнення спільних цілей. Важливо відзначити, що керівництво завжди прагне знайти компроміс у питаннях, пов’язаних з відпусткою, медичними листами та іншими адміністративними питаннями, і демонструє високий рівень відповідальності у виборі проектів та умов роботи на них.

Я вдячний за цю можливість розвиватися професійно та особисто в такому дружньому та професійному колективі.

Максиме, твої слова — найкраща нагорода для нас! 🧡 Ми щиро вдячні за твій відгук і дуже раді, що твій досвід роботи в компанії DevelopsToday такий позитивний та вдячний.

Ми завжди стараємося створити для наших співробітників найкращі умови, незалежно від того, чи працюємо ми в офісі, чи в режимі віддаленої роботи. Раді чути, що ти оцінюєш нашу дружню атмосферу та різноманітність активностей.

Дякуємо за твій вклад та відданість. Ми продовжуватимемо працювати над тим, щоб твій досвід в команді був ще більш позитивним та розвиваючим.

Після року роботи у DevelopsToday на позиції Frontend Developer, я можу впевнено сказати, що це був прекрасний початок моєї кар’єри в IT.

Одне з найприємніших вражень від роботи тут — це надзвичайно дружнє та підтримуюче середовище. Компанія створює чудові умови для працівників, а це неймовірно допомагає нам працювати ефективно.

Мені доводилося брати участь в різноманітних цікавих проєктах, працюючи як у малих, так і великих командах. При чому, цей досвід дозволив мені не тільки розвинути мої навички розробки, але й покращити комунікаційні вміння.

Ще одна перевага — гнучкий графік і можливість працювати віддалено, що дозволяє балансувати роботу і особисте життя.

В цілому, мій досвід роботи в DevelopsToday був дуже позитивним. Я з радістю рекомендую цю компанію всім фахівцям, які бажають працювати в дружньому та професійному оточенні, вдосконалюючи свої навички та реалізовуючи свій потенціал. Ви точно знайдете тут велику кількість цікавих можливостей для особистого росту та розвитку.

Олександре, дякуємо за твій відгук!

Твої зусилля та внесок у наші спільні досягнення мають велике значення. Ми цінуємо працьовитість, відданість та професіоналізм.
Наша команда складається з таких талантливих співробітників, як ти, і завдяки вашій плідній праці ми досягаємо великих результатів.

В компанії вже майже рік, це моя перша робота у сфері IT. Тут працюють приємні цікаві люди, є чудова можливість швидкого росту особливо для тих, хто немає комерційного досвіду.
Є можливості розвитку скілів, багато цікавих проєктів на яких можна отримати корисний досвід спілкування з іноземними клієнтами, покращити свої навички комунікаціі. Компанія влаштовує speaking clubs для вдосконалення англійської кожного тижня, воркшопи на різні теми для покращення знань з обраного вами напрямку.
Тут цінується самостійність та відповідальність. Я вдячна компанії за можливість розпочати свій шлях без комерційного досвіду та знайти достойні проєкти

Юліє, висловлюємо тобi щиру подяку за вдячні слова та позитивний відгук про нашу компанію.

Ми дуже раді, що ти відчуваєш позитивний настрій та задоволення від роботи у нашій команді. Створення приємної та сприятливої робочої атмосфери для наших співробітників завжди було однією з наших пріоритетних мет.

Я хотел бы поделиться своим положительным опытом работы в компании Develops Today. Это действительно удивительное место, где каждый сотрудник ценится и получает возможности для личного и профессионального роста.
Я присоединился к компании Develops Today девять месяцев назад, и сразу ощутил, что здесь создана дружественная и поддерживающая атмосфера. Коллеги приветливы и всегда готовы помочь, что сделало мой старт в новой для меня сфере гораздо легче. Здесь всегда есть возможность попробовать себя на разных проектах и понять что тебе ближе.
Одно из самых впечатляющих качеств компании — это их забота о сотрудниках и стремление развивать их профессиональные навыки. Develops Today регулярно проводит воркшопы и тренинги, направленные на повышение компетенции каждого сотрудника. Мне кажется, что такая практика помогает нам быть в курсе последних тенденций в нашей области и работать более эффективно.
Также стоит отметить, что Develops Today предоставляет дополнительные занятия по английскому языку. Это не только помогает нам улучшить наши коммуникационные навыки, но и открывает двери для международного общения и профессиональных возможностей.
Я искренне ценю компанию Develops Today за их постоянное стремление создать лучшие условия для своих сотрудников. Руководство и команда HR всегда открыты для обратной связи и стараются реагировать на наши потребности и пожелания. Это действительно важно для комфортной и продуктивной работы.
В целом, я горжусь тем, что являюсь частью компании Develops Today. Здесь я чувствую, что могу расти профессионально и лично, а также находить поддержку в кругу замечательных коллег. Если вы ищете место, где вас ценят, развивают и вдохновляют на успех, то Develops Today — идеальный выбор!

Ігоре, дякуємо за твій відгук

Твої слова дуже цінні для нас і надихають нас продовжувати працювати над покращенням нашої роботи.

Разом ми будуємо сильну та динамічну команду, і твій відгук підтверджує, що ми рухаємось у правильному напрямку. Дякуємо ще раз за відгук та за вашу важливу роль у нашій спільній подорожі.

Працюю в компанії майже 9 місяців як фронтенд розробник. Це моя перша робота і можу сказати, що компанія дає чудовий старт для розвитку себе як розробника. Завдання бувають різної складності, що дає тобі можливості прокачатися та опанувати нові технології. Робота повністю віддалена, тому робочий графік можна більш-менш підлаштувати під себе.
Загалом я рада, що стала частиною цієї компанії та маю можливість розвиватися у дружньому та професійному колективі.

Підтримали: Игорь Назаров

Владо, дякуємо за твій відгук!

Ми завжди прагнемо, щоб усi спiвробiтники почували себе вдячно і підтримано, а також мали можливості для професійного зростання та розвитку.

Дякуємо, що ти частина нашої команди, і сподіваємося на подальшу співпрацю

Пропрацювала в DevelopsToday більше року на позиції QA Engineer. За цей час я отримала великий досвід у сфері тестування, працюючи на різних цікавих проектах. Також вдячна компанії за можливість спілкуватись з клієнтами зі всього світу, завдяки цьому можна дізнатись більше про бізнес-культуру інших країн і класно розвинути комунікативні навички.

Мені дуже сподобалась корпоративна культура в компанії. Менеджмент завжди вислухає і допоможе у разі чого. Комунікація тут справді на вищому рівні! Також хочу відзначити performance reviews, які відбувалися разом зі збільшенням обов’язків. А ще, було дуже приємно отримувати класні подарунки від компанії на свята, це справді дуже мотивувало і давало відчуття своєї цінності.

Крім цього, у компанії присутні різні активності: speaking clubs, зустрічі з колегами, ігри та ін. Все це дає змогу відпочити, розрядитись і познайомитись з цікавими людьми.

Також, не може не радувати віддалена робота, гнучкий графік і відсутність тайм-трекерів. Завдяки цьому, можна було працювати в задоволення, в комфортних умовах, і давати відповідний результат.

Усе це склало позитивне враження від роботи у компанії. Загалом, мені сподобався цей досвід, було дуже приємно працювати разом!

Підтримали: Игорь Назаров

Анастасія, дякуємо за твій відгук

Твої слова є великим джерелом вдячності та мотивації для нас.
Ми дуже раді, що спогади про роботу в нашій компанії є позитивними. Твій внесок та зусилля під час роботи в нас були цінними і відіграли важливу роль у розвитку та успіхах компанії.

Протягом останніх 8 місяців працюю у компанії DevelopsToday як фронт-енд розробник, і я хотів би поділитися своїми особистими враженнями про цю компанію.
Одне з найперших, що мені сподобалося в DevelopsToday, це дружня та сприятлива атмосфера, яка перебуває навіть під час віддаленої роботи. Команда складається з дуже талановитих та відкритих професіоналів, які завжди готові допомогти та, що дуже важливо, поділитися своїм досвідом.
Компанія вкладає значні зусилля в розвиток своїх співробітників. Часто проводяться різноманітні тренінги та воркшопи, що допомагають покращити наші навички. Я особисто ціную такі можливості для саморозвитку і вдосконалення своїх умінь.
Один з аспектів, який робить DevelopsToday особливим, це акцент на комунікацію. Є чудова можливість спілкуватися зі замовниками та клієнтами, що дає можливість покращити навички взаємодії та розуміння потреб користувачів.
Особлива увага в компанії приділяється підтримці та взаємодії між співробітниками. Це стимулює ефективну співпрацю та досягнення спільних цілей. Я також високо оцінюю гнучкий графік роботи
Загалом, мій час в DevelopsToday приніс мені незабутні враження як фронт-енд розробника. Ця компанія надає мені не тільки цінний досвід та знання, але й можливість співпрацювати з надзвичайно талановитими та натхненними колегами. Я вдячний за цю можливість та рекомендую DevelopsToday як чудове місце для розвитку кар’єри у сфері програмування.

Андрію, дякуємо за твій відгук!

Твiй відгук є додатковою підтримкою та натхненням для нашої всієї команди. Ми завжди прагнемо створювати сприятливу та плідну атмосферу для наших співробітників, і ти підтверджуєш, що ми на правильному шляху!

Працюю в DevelopsToday на позиції Full-Stack developer.
Компанія є outsource, що надає можливість працювати з різними проектами та поповнювати стек новими технологіями. Робота з іноземними замовниками допомогла мені покращити рівень англійської, але також варто підкреслити наявність English Club в компанії. Викладачка англійської Ірина сприяє не тільки поглиблинному вивченню мови, але й допомагає прокачати soft skills.
Інші розробники зазвичай дуже доброзичливі хлопці, з якими приємно працювати.
Робота дистанційна, тому можна підтримувати повноцінний work-life balance.

Ольго, дякуємо за твій відгук!

Вдячні за теплі слова та позитивний відгук про нашу компанію. Ми дуже раді, що ти відчуваєш задоволення від роботи в нашій команді.

Бажаємо подальших успіхів у роботі та професійному рості!

Пропрацював в компанії DevelopsToday майже рік на посаді QA Engineer і хотів би поділитися своїми враженнями про роботу в цій компанії. Тут я отримав цінний досвід у сфері тестування програмного забезпечення.

Компанія має дружну та сприятливу атмосферу, навіть у віддаленому режимі роботи. Я мав можливість працювати з висококваліфікованими колегами, які завжди готові допомогти та поділитися своїми знаннями.

DevelopsToday організовує різноманітні активності для працівників, такі як воркшопи та тренінги, що допомагають розвивати професійні навички. Також є можливість взаємодіяти з клієнтами та вдосконалювати комунікаційні вміння.

У компанії панує підтримка та взаємодія між співробітниками, що дозволяє ефективно вирішувати завдання та досягати спільних цілей. Я також хочу відзначити гнучкий графік роботи та відповідальний підхід до вибору проектів.

Загалом, працювати в DevelopsToday було великим досвідом для мене як QA Engineer. Я отримав цінні знання та навички, а також насолоджувався співпрацею з крутими колегами.

Підтримали: Игорь Назаров

Владиславе, дякуємо за твій відгук!

Хоча ти більше не є частиною нашої команди, твоє позитивне відкликання підтверджує, що ми на правильному шляху і продовжуємо досягати успіхів.

Якщо у тебе колись виникне бажання повернутися до нас, ми будемо раді знову вітати тебе у нашій команді!

Работаю в DevelopsToday 3.5 года. Все этапы (3-4) собеседования были без лишней воды, что не могло не понравиться: пара вопросов о способе получения текущих знаний, базовые вопросы по стеку с которым планирую работать, небольшое тестовое + live coding.

Пришел в компанию без коммерческого опыта и начинал как Front-end (React) разработчик. Спустя некоторое время появилось желание и возможность попробовать себя на серверной стороне. Получилось неплохо и с тех пор так же принимаю участие в backend разработке. Если есть желание улучшить/изменить/расширить квалификацию, то такую возможность предоставят.

Почти все проекты, на которых работал, имеют современный, актуальный стек, что является огромным плюсом. Так же удаленная работа с гибким графиком радует как удобством, так и продуктивностью:) Отпуск, выходные, больничные всегда одобрялись в соответствии запросу + регулярные salary review мотивируют не стоять на месте.

Благодаря всему перечисленному выше, с уверенностью могу сказать, что за всё время компания не давала поводов задуматься о смене места работы:)

Олегу, дякуємо за твій відгук!

Ми раді, що ти відчуваєш таку позитивну атмосферу та цінуєш свою роботу з нами.

Ми також цінуємо твою відданість та внесок у досягнення наших спільних цілей. Ти є важливим членом нашої команди, і твоє прагнення до якості та професіоналізму позитивно впливає на наш колектив.

Хотела бы поделиться своим опытом работы в DevelopsToday. Проработала в компании почти год на позиции QA engineer.

Не смотря на то, что все работают удаленно, в компании царит очень дружная и отзывчивая атмосфера. Было приятно работать с замечательными людьми, которые всегда готовы поддержать и прийти на помощь.

Особенно хочу отметить разнообразие активностей. English Speaking Club помогал развивать навыки владения английским языком и уверенность в общении на нем. Friday Party стал прекрасной возможностью отдохнуть от рабочей недели и поделиться приятными моментами с коллегами. А, воркшопы, которые проводились несколько раз в месяц, давали возможность расширять профессиональный кругозор и улучшать свои навыки в нем.

На данный момент, я вынуждена уйти по личным причинам, но надеюсь, что наш путь еще пересечется в будущем!

Маріє, дякуємо за твій відгук!

Ми раді, що твій час, проведений із нами, залишив у тебе лише позитивні враження.
Бажаємо тобі всього найкращого та подальших професійних успіхів!

Пропрацювала в компанії більше року в ролі Manual QA Engineer. Можу з впевненістю сказати, що мені неймовірно пощастило пройти співбесіду і стати частиною команди Develops Today після закінчення курсів і перекваліфікації з іншої сфери.

З першого дня 2 місячного випробувального терміну, мене поставили на проект до колеги, яка допомогла мені швидко вивчити продукт і адаптуватись до його процесів, давала цінні поради щодо написання документації та процесу тестування. Після закінчення випробувального терміну запропонували пройти внутрішній курс з розвитку soft skills та навичок необхідних для закриття першого контракту та роботи напряму з клієнтами.

Не зважаючи на повністю дистанційний формат роботи, атмосфера в коллективі дуже дружня. Всі члени команди від колег до найвищих ланок менеджменту відкриті до спідкування, проводяться онлайн заходи як навчальні (QA воркшопи, де розбираємо різні технології), так і розважальні (English Speaking Club, Friday Party, тощо).
Якщо виникають будь-які труднощі на проекті завжди є до кого звернутись за порадою, або до колег з приводу інструментів та технічних питань, або до менеджера проекту з питань взаємодії з клієнтом.
Взагалі в колективі відчувається шалена підтримка і взаємовиручка і хоча всі працюють на різних проектах відчуваєш себе частиною команди, яка працює на спільний результат.

Окремо хочу відзначити, що менеджмент завжди намагається наскільки це можливо іти на зустріч у питаннях відпустки, лікарняного та інших адміністративних питань, а також максимально відповідально ставиться до вибору проектів та умов роботи на них (немає проектів з трекерами).

Загалом в компанії та на проектах панує атмосфера довіри та взаємоповаги, тебе оцінюють за результат, а не за кількість проведених на робочому місці годин. Графік гнучкий і здебільшого залежить від проекту, на якому зараз працюєш.

Ксенія, дякуємо за твій відгук!

Ми прагнемо створити комфортне та підтримуюче робоче оточення для всіх наших співробітників, і твій відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Ми завжди продовжуватимемо працювати над тим, щоб забезпечити кращі умови праці та розвитку.

Будемо щиро радіти новим зустрічам!

Працюю більше 3-х місяців як Frontend розробник. Від першої співбесіди (з трьох) до оферу пройшло менш ніж два тижні, після самих співбесід залишались винятково позитивні враження. Особливо відмічу другу співбесіду з лайв-кодингом, на якій після виконання завдання мені дали єдиний якісний фідбек за весь час пошуку роботи.

Уже з першого дня почалась активна участь у командній роботі. Усі, з ким доводилось спілкуватись, привітні й готові допомогти. Робота повністю віддалена, із гнучким графіком і лише короткими письмовими щоденними звітами. Також щотижня є можливість відвідувати speaking club для регулярної практики англійської.

Брати новачків без досвіду чи профільної освіти це завжди ризик, тому вдячний компанії за можливість нарешті спробувати себе в професійному середовищі

Підтримали: Zhanna Chaikovska

Остап, дякуємо за твiй приємний вiдгук!

Ми дійсно прагнемо створити дружню та підтримуючу атмосферу для всіх наших співробітників. Ми вважаємо, що командна робота та взаємодія між колегами відіграють важливу роль у досягненні успіху та зростання.

Раді, що ти приєднався до нашої команди!

Я працюю в DevelopsToday майже рік як Frontend developer.
За цей час я переконався, що вибір цієї компанії був відмінним кроком для мого професійного розвитку.

Прийшов я в сюди без комерційного досвіду. Онбординг пройшов гладко, перші 1-2 тижні було складно, оскільки багато нового
треба було дізнатися, але завдяки ментору, все швидко стало зрозумілим.

Загалом, працювати тут подобається. Атмосфера в компанії чудова, колеги завжди готові допомогти. Тут я отримав можливість
розвиватися як Frontend розробник, спілкуватися з професіоналами своєї справи та відчуваю себе частиною дружнього та
сприятливого колективу.

Антоне, вдячні за твій відгук!

Ми дуже раді, що у нас виходить створити підтримуючу та дружню атмосферу в компанії, де кожен співробітник може рости та розвиватися.

Наша команда завжди готова допомогти вам впоратися із завданнями та досягти ваших цілей!

Я HR компанії DevelopsToday і хоч працюю в цій компанії тільки майже три місяці, та можу сказати, що це однозначно найкраще місце, де я коли-небудь працювала.

По-перше, тут чудова команда співробітників, які завжди готові допомогти один одному, підтримати в складних ситуаціях, разом пожартувати, посміятись і навіть провести час разом онлайн у вечір пʼятниці. В нашій компанії панує дружня атмосфера, де кожен відчуває себе важливим та цінним членом команди. Тут багато уваги приділяється корпоративній культурі. Постійно проводяться цікаві онлайн-заходи, де можна поспілкуватися у неформальній атмосфері, пограти в ігри разом, взяти участь у щотижневих конкурсах і т.д.

По-друге, у нашій компанії чудовий менеджмент, який завжди ставить на перше місце потреби своїх співробітників та прагне створити для нас найкращі умови для роботи. Тут велика увага приділяється тому, щоб усі члени команди завжди відчували себе підтриманими та мотивованими. У нас в компанії усім надається чудова можливість розвиватися та рости в кар’єрному плані, постійно присутнє сприяння професійному розвитку та всебічна підтримка. Окремої уваги заслуговують щотижневі English Speaking Clubs, де можна чудово попрактикувати свою англійську, а також просто гарно провести час у приємній компанії та обговорити багато цікавих тем.

По-третє, наша компанія дотримується високих стандартів якості, і тут дуже відчувається постійне прагнення до інновацій та покращень.

Нарешті, я хотіла б сказати, що я справді пишаюся тим, що працюю в компанії DevelopsToday, адже усі вище вказані фактори роблять нашу компанію одним з найкращих місць праці, на мою думку. Тут справді відчуваєш себе щасливим і задоволеним своєю роботою.

Підтримали: Artem Litvinov

Вікторіє, дякую тобі за щирий і позитивний зворотний зв’язок про нашу компанію!

Ми приділяємо особливу увагу створенню дружньої атмосфери, а також наданню можливостей для професійного зростання та розвитку. Згадка про наші навчальні заходи, гнучкий графік роботи та корпоративні заходи підтверджує, що ми на правильному шляху.

Дякую за твою довіру та підтримку. Ми продовжуватимемо робити все можливе, щоб продовжувати надавати надихаюче та розвиваюче середовище роботи для усіх співробітників!

Працюю у DevelopsToday вже понад 1,5 року на посаді QA Engineer і хотіла б поділитись своїм враженням про роботу в цій компанії. Коли я прийшла сюди — це було моє перше місце роботи як тестувальника, мій старт в IT сфері. Протягом цього часу я мала можливість попрацювати над різними цікавими та складними проєктами, web та mobile, що сприяє постійному професійному зростанню.

Особливо мені подобається культура командної співпраці та відкритості в компанії. Колектив завжди готовий допомогти, пояснити та підтримати. Керівництво прислухається до співробітників та враховує їхні побажання щодо розвитку та напрямку кар’єри. Я відчуваю себе важливою та розумію, що мої думки та ідеї беруться до уваги.

Окрім цього, у DevelopsToday піклуються про професійний розвиток своїх співробітників. Регулярно проводяться різноманітні workshops, на яких можна почерпнути корисну практичну інформацію та поділитись досвідом з колегами, є щотижневий Speaking Club. Також компанія надає можливість проходити різні курси як частину робочого процесу, що допомогло мені покращити свої навички й розширити знання в галузі QA.

Загалом, я дуже задоволена своїм досвідом роботи у DevelopsToday. Це місце, де я почуваюся цінним працівником, отримую можливість постійного розвитку та працюю у дружній команді. Я вдячна за цей досвід і можливість розвиватися в професійному середовищі, де мої ідеї цінуються та використовуються.

Підтримали: Viktoriia KasprykArtem Litvinov

Ольга, нам дуже приємно чути такий теплий відгук про нашу компанію!

English speaking clubs, workshops та зустрічі з колегами — це важлива частина нашої культури, і ми раді, що ви насолоджуєтеся цими заходами.
Наша компанія прагне надати широкий вибір можливостей для зростання та розвитку наших співробітників, і ми раді чути, що ви цінуєте нашу підтримку у цьому аспекті.

Ми пишаємось нашими спільними досягненнями та сподіваємося на продовження нашої успішної співпраці!

Я працюю в компанії DevelopsToday майже 2 роки. Цей час був великим шляхом для мене, бо я прийшла в компанію новачком без досвіду.
Як рекрутер я навчилась опановувати багато процесів: написання вакансії, узгодження всіх моментів по ній, пошук кандидатів, проведення співбесід, надання якісного та розгорнутого фідбеку. Окрім цього також було багато моментів щодо покращення процесів роботи команди, створення документації та пошуки кращих варіантів для пошуку кандидатів.

Що хочу особливо підкреслити, то це проведення технічної частини з кандидатами на інтерв‘ю. Для мене це особоливо цікаво, бо це справді круто, коли ти на одній хвилі з розробником, а не просто спілкування про хоббі) Це є класна в моєму розумінні практика, так ти глибше дізнаєшся специфіку роботи IT, а також це справді допомагає в пошуку того самого кандидата.
Також зі мною завжди на зв‘язку технічні спеціалісти компанії, які нададуть відповіді на всі мої запитання, мені подобається цей тісний зв’язок, бо це справді круто, коли ми будуємо процеси разом.
Окрема подяка моїм керівникам, які допомагають мені в розвитку в компанії, також що надають можливітсь приймати самостійні рішення в процесах рекрутменту.

Інколи буває зовсім не просто, але то є мотивація на прокачування своїх скілів, адже якби завжди все було гладко, то і росту як спеціаліста не було)

Підтримали: Viktoriia KasprykArtem Litvinov

Аліно, дуже приємно чути такий відгук!

Ми пишаємось тим, що ми інвестуємо у професійний розвиток наших співробітників. Наша компанія прагне надати широкий вибір можливостей для зростання та розвитку, і ми раді чути, що наші співробітники цінують нашу підтримку у цьому аспекті.

Ми щиро бажаємо тобі всього найкращого та подальших професійних успіхів

Я пропрацювала в компанії більше року та хочу подякувати за мій неймовірний досвід та розвиток не тільки професійний, a й особистий.
Після багатьох років досвіду у сфері фінансів, я вирішила змінити напрямок свого розвитку та опанувати зовсім нову для мене професію QA. Й дуже дякую співробітникам Develops Today, які повірили в мене та мої знання. Після проходження випробувального терміну мені запропонували освоїти не тільки нові технічні знання , а й особисто представляти нашу компанію під час всіх дзвінків з іншими міжнародними командами розробників.
Після проходження навчання я змогла максимально поринути в процес розробки шалено цікавих проектів, почувала себе невід’ємною частиною команди, брала активну участь в обговоренні нових фіч, удосконалила свій рівень англійської мови. За цей час освоїла автоматизацію та тестування на різних оточеннях, у тому числі й локальному.
Команда компанії максимально відкрита до будь-яких пропозицій та побажань. Незважаючи на віддалений формат роботи, намагаються підтримувати командний дух і проводять різні івенти у форматі онлайн-конференцій.
Існують і корпоративні уроки англійської мови та навчання від досвідчених колег.
Не можу сказати що завжди було просто, але завдяки компанії, я точно вийшла зі своєї зоні комфорту і змогла отримати цей величезний багаж знань!
Бажаю всій команді DevelopsToday продовження успіху та багато нових цікавих проектів!

Підтримали: Viktoriia KasprykArtem Litvinov

Катерино, щиро дякуємо тобі за твій позитивний зворотний зв’язок про нашу компанію!

Ми раді, що твiй досвід роботи в DevelopsToday був таким корисним та приніс тобі такi значні позитивні зміни у твоїй кар’єрі та навичках.

Будемо дуже раді зустрітися знову!

Приєдналась до команди у жовтні 2021 року відразу після курсів QA.
В колектив прийняли відразу, всі колеги були привітні і радо допомагали в адаптації.
Лише з базовими знаннями з курсів, в компанії мені дали чудову можливість застосувати вивчене на практиці, а ще, що найважливіше, навчитись працювати на реальних проектах.
Хочу подякувати за кураторство та віру в мене.
Мені подобається працювати в DevelopsToday. Компанія дає можливість не тільки працювати, а й усіма силами допомагає у твоєму професійному розвитку та зростанні. В компанії зацікавлені в тому, щоб їхні працівники завжди вивчали нові інструменти та застосовували свої навики на практиці.
Приємно працювати.
Дякую адміністрації компанії за таку можливість.

Ірино, дякуємо за добрі слова про нашу компанію!

Дякую, що ти поділилася своїм позитивним досвідом роботи у нашій компанії. Подяка наших співробітників є дуже важливою для нас.

Ми пишаємось нашими спільними досягненнями та цінуємо твій внесок у нашу команду!

Я уже почти два года работаю в DevelopsToday на позиции QA Engineer. За это время я прошла путь от человека, который не знает ничего до специалиста, который приносит реальную пользу на проектах. Здесь я могу попробовать огромное количество инструментов на практике, решать разнообразные задачи.

Атмосфера в компании дружественная, очень много поддержки. В этих условиях можно справиться с любой задачей.
Отдельно хочу выделить невероятное стремление компании к росту и развитию своих сотрудников.
Возможности для профессионального роста широкие, компания инвестирует в программы обучения и ресурсы, чтобы помочь сотрудникам повысить свои навыки, регулярно устраивает тематические обучающие Workshops, в компании есть даже база знаний, к которой можно обратиться.

Огромный плюс — гибкий график, что позволяет совмещать работу с учебой.
А еще здорово расслабляют корпоративные игры, english speaking clubs и просто встречи с коллегами.
Я считаю, что мне очень повезло устроиться в такое место. Я люблю свою работу и чувствую себя более чем комфортно и безопасно.

Єлизавета, дуже приємно читати такий позитивний відгук про нашу компанію!

Один із наших головних пріоритетів — це розвиток наших співробітників. Ми вкладаємо значні зусилля у навчання та створення умов для професійного зростання.

Гнучкий графік роботи та організація різних заходів — це ще одна частина нашого підходу до створення комфортного та приємного робочого середовища.

Ми дуже раді, що тобi подобаються наші ініціативи!

Шановна команда DevelopsToday,

Я пишу, щоб висловити мою вдячність за неймовірну подорож, яку я мала у DevelopsToday як QA Engineer. Оглядаючи свій час у компанії, я можу з упевненістю сказати, що це був невід’ємний досвід, який сформував мій професійний ріст і відкрив безліч професійних можливостей.

Коли я приєдналась до DevelopsToday як Junior QA Engineer, то у мене був маленький досвід, але і жага до навчання та опанування сфери Software Quality Assurance. З першого дня, керівництво компанії та внутрішня культура створили ідеальну основу для мого успіху. Я одразу потрапила в культуру професійного зростання, співпраці та інновацій.

Під керівництвом досвідчених колег з DevelopsToday я мала можливість розширити свої навички та стати спеціалістом з Automation QA. Компанія визнала мій потенціал і підтримала мене у підвищенні до керівних обовʼязків, що врешті-решт привело мене до моєї поточної Leading посади. Цей ріст у моїй кар’єрі не був би можливим без довіри та підтримки керівництва!

Одна з особливих рис DevelopsToday — це надання можливостей для вивчення різних ролей своім співробітникам. Компанія підтримала мене в виході зі своєї зони комфорту, і я повністю прийняла цей виклик. Досліджуючи різні сфери експертиз, я не лише розширила свій набір навичок, але й отримала всебічне розуміння циклу розробки програмного забезпечення. Різноманітний досвід, які я здобула у DevelopsToday, зробили значний внесок у мій професійний ріст.

Прагнення DevelopsToday залишатися на передових межах тенденцій та технологій дозволило мені працювати над передовими проектами, розширюючи межі та покращуючи свої навички. DevelopsToday справді розуміє важливість адаптації до постійно змінюючогося середовища, і цей підхід допоміг мені залишатися актуальною як спеціаліст у моїй сфері.

На завершення я хотіла би висловити найщирішу подяку DevelopsToday за незабутній досвід, який я отримала, бувши частиною вашої команди. Знання, підтримка та можливості, які я отримала протягом часу в компанії, мали вирішальне значення для мого професійного розвитку. DevelopsToday — це більше, ніж просто робоче місце; це навколишня спільнота, яка підтримує зростання, інновації та надає людям можливість розкрити свій повний потенціал!

Я надзвичайно пишаюся тим, що була частиною команди DevelopsToday! Дякую вам за створення середовища, яке підпалює амбіції, спонукає до навчання та сприяє успіху.

Бажаю всій команді DevelopsToday продовження успіху та процвітання!

Підтримали: Artem Litvinov

Євгеніє, вдячні за твій відгук!

Дуже приємно чути таку професійну оцінку нашої компанії

Для нас дуже важливо створювати для співробітників найкращі можливості для розвитку та професійного зростання
Це дуже мотивує нас не зупинятися на досягнутому та продовжувати створювати найкращі умови для наших співробітників!

Проходила співбесіду у компанії на позицію QA Manual весною 2022, на жаль не пройшла. Але хочу відмітити дуже приємний досвід спілкування з HR Анастасією, та технічним спеціалістом Тетяною Остроушко. Усі фідбеки отримала вчасно. Співробітники були коректними та професійними.

Анна, дякуємо за відгук

Дуже приємно чути позитивну оцінку нашої команды.
Ми завжди намагаємось створити найприємнішi умови для усіх кандидатів

Будемо щиро радіти новим зустрічам!

Працюю в Компанії з квітня за напрямом FrontEnd (це мій перший комерційний досвід). Пройшла 3 етапи співбесід (HR, Live Coding та CEO) — все було в дружній та привітній атмосфері, HR були завжди на зв’язку.
Ми маємо різноманітні активності (онлайн, але вони всі прикольні), english speaking club (дуже круто — за це окрема подяка). Щодо атмосфери і комунікації, мабуть, все залежить від проекту, але особисто мені пощастило — я маю підтримку, можу задавати питання та отримувати відповіді. Поки що враження від роботи позитивні )

Наталя, вдячні за твій відгук!

Дякуємо за теплі слова та позитивну оцінку нашої компанії.
Це дуже мотивує робити наші процеси ще кращими та розвиватися!

Працюю в DevelopsToday нещодавно, три місяці, на посаді PHP Developer.
Було кілька співбесід, які залишили приємне враження як від спілкування з HR-менеджером так і з технічними фахівцями. Тестове завдання особисто для мене хоч і було масштабне і зайняло багато часу, але реально цікаве.
Онбординг вийшов м’який та комфортний. Так, перший тиждень було важко, оскільки багато всього нового і не відразу зрозумілого, але завдяки моєму ментору Владу (йому особиста подяка), все поступово вийшло на рівень — усе зрозуміло і можна спокійно працювати.
До цього мені не доводилося працювати в продуктовій чи аутсорсинговій компанії, так що для себе за ці три місяці я отримав безліч нового досвіду як у плані хард скілів так і софт скілів. Робота у великому проекті, над яким працює кілька команд, особисто для мене, це новий корисний та позитивний досвід.
Англійська, так, її тут багато — листування, стендапи, мітинги, англійською, speaking club — все це дуже сприяє підвищенню скілів у мові.
Комунікація в компанії дружня і приємна. Поки що не було ситуації, щоб я не отримав відповіді на питання, що виникають. Всі завжди допомагають один одному в міру своїх можливостей.
Загальне враження від компанії дуже позитивне. Компанія не маленька з великою кількістю проектів та різноманітним стеком технологій. Загальна тенденція на розвиток і також у бік розширення стека технологій. Так на даний момент PHP це той самий напрямок який
компанія починає активно розвивати та просувати.

Підтримали: Kateryna Hulbytska

Артем, дякуємо за відгук!

Щодня наша команда старанно працює, щоб не зупинятися в розвитку та досягненнях!
Щасливі, що ти з нами!

Я работаю в компании DevelopsToday уже почти 4 года. В этой компании я выросла и продолжаю расти.
Проекты интересные, мне удалось поработать в довольно широком спектре технологий и это то, чего я вообще изначально ожидала от работы. Развивалась я в техническом плане, мне кажется, что стремительно. Это не то место, где джуна посадят кнопки красить и через полгода он только это и будет уметь делать. В компании царит атмосфера профессионализма и есть много крутых специалистов, у которых можно очень многому научиться. Мне помогали развивать не только хард скиллы, но и пришлось поработать над своими софт скилами. И я очень благодарна компании за то, что на различных этапах моего развития мне оказывалась хорошая поддержка.

Мне нравится, что отношения в компании максимально честные и прозрачные. Не люблю людей с двойным дном и здесь мне они практически не встречаются.
Также компания развивается, за 4 года я стала свидетелем многих положительных изменений и мне интересно, что же будет дальше и каких новых вершин мы достигнем.

К мнению сотрудников прислушиваются, конструктивный фидбек поощряется. С каждым проводят звонки one-on-one, где можно обсудить все вопросы, которые тебя волнуют. Есть много различных активностей: english speaking club, флешмобы и пр.
Это хорошее место работы как для новичка так и для тех, кто уже достиг того уровня, когда скучно просто писать код и хочется чего-то большего.

Підтримали: Kateryna Hulbytska

Анна, дякуємо за твiй відгук — це дуже мотивує нас робити процеси компанії ще кращими та комфортнішими!

Ми щиро вдячні за твій відгук. Раді що ти з нами!

Працюю в DevelopsToday вже майже рік. Весь цей час компанія росте та розвивається, а також допомагає розвиватися своїм співробітникам.
Компанія надає можливість працювати над різними проектами, роблячи роботу не рутиною, а цікавим процесом, під час якого можна отримати колосальний досвід і розкрити свій потенціал. А ще тішить, що результат роботи тільки на твоїй совісті і немає постійного контролю за твоєю роботою.
Приємно, що керівництво компанії не просто слухає, а й чує співробітників.
А колеги завжди відкриті та готові допомогти чи підказати.
Дуже задоволена та рекомендую іншим.

Тетяно, дякуємо за твiй приємний вiдгук)

Для нас дуже важливо створювати дружню та професiйну атмосферу для наших співробітників та надавати їм кращі можливості для розвитку.
Раді, що Ти частинка DevelopsToday :D

Проработал в компании Dt больше 2х месяцев на позиции QA. Прошел 4 этапа собеседования и после еще 3 недели ждал фидбек, как позже оказалось я был запасным вариантом, кандидат которого взяли передо мной, ушел от них, и тогда со мной связались.
В целом компания напоминает кузню для джунов после курсов с минимальной з\п, которых хотят продать как мидла (как и в многих компаниях).
Скорее всего в компании есть проекты на которых все устроено хорошо и все процессы настроены правильно и есть чему, и у кого учиться, но мне так не повезло :) Я попал на проект где фактически не было ни тим лида, ни менеджера, ни документации. Меня в первый же рабочий день кинули сразу в работу, перед этим провели 10 минутный онбординг )))) первая неделя была адская, много не понятного и спрашивать не у кого, а точнее нельзя, такие правила, типа «узнавай все сам как хочешь, но нам вопросы не задавай»

С плюсов:
— одна из немногих компаний которые дают возможность получить хоть какой-то опыт, с учетом того что все хотят джуна с 1 годом опыта.
— з\п выплачивают вовремя

С минусов :
— пользуются тем что бум джунов на рынке и если ты чем то не устраиваешь, могут показать на дверь)
— очень плохая комуникация в команде ( говорю за свой проект, на других может быть все отлично)
— нету никаких плюшек (курсы, анг, компенсация спортзала и тд)
— никакого пересмотра з\п с учетом добавления тебе новых обьязаностей

При этом всем я рад что была возможность поработать в этой компании, хоть и послевкусие осталось неоднозначное.

Дякую, Сергію, за зворотний зв’язок

Ми вдячні за твій розгорнутий і конструктивний фідбек
Ми цінуємо це і беремо до уваги всі пропозиції та відгуки, щоб покращити нашу роботу

Ми щиро бажаємо тобі всього найкращого та подальших професійних успіхів

Працюю в Develops Today трохи менше року на позиції рекрутера. Прийшла в компанію без досвіду та на початку свого шляху в новій сфері. Зараз можу сміливо сказати, що знаходжусь на своєму місці. За час роботи компанія виросла майже вдвічі, що не може не тішити. У компанії дружня атмосфера, багато активностей крім роботи і класні люди. Також великим плюсом є робота з будь-якого куточка світу і при цьому залишається почуття згуртованості. В цілому, рекомендую компанію та раджу приєднуватися до нас 🙂

Підтримали: Kateryna HulbytskaHanna Kyriukhina

Анастасiя, дякуємо за твiй теплий фідбек)

Для DevelopsToday важливо створювати дружню атмосферу для наших співробітників та надавати їм кращі можливості для розвитку.
Зробимо усе можливе, аби ця співпраця тривала ще довгі роки!

Була вакансія на Junior Manual QA, квітень 2022.
Відгукнувся, HR запросила на онлайн інтерв’ю.
Гарно поспілкувались. До HR питань немає.
Пройшов перший етап, надіслали тестове завдання котре необхідно було виконати за два дні.
Виконав та надіслав вчасно, але вже зранку наступного дня написали відмову (Наші спеціалісти перевірили Ваше завдання, Ви нам не підходите).
Коментарів до завдання не було, наче його і не дивились.
Попросив HR щоб мені дали коментарі по виконаному завданню. Чекаю до сих пір.
Через тиждень після відмови, в Linkedin, побачив що вакансія вже закрита.
Можна було повідомити що ми вже знайшли спеціаліста на посаду, я б у свою чергу не витрачав час на виконання завдання.

Доброго дня, вибачте за негативний досвід.

Мы завжди ретельно розглядаємо тестові задания.
Нам дуже шкода, що вам довелося довго чекати на відповідь

З нашого ж боку — наша компанія з вами сьогодні ж зв’яжеться.

Работала в компании DevelopsToday с сентября 2021 года.
До получения оффера три этапа интервью: сначала HR, потом тестовое, про которое скажу, что оно не стандартное и креативное, только ради тестового стоит обратить внимание на компанию, ну и потом техническое интревью и наконец с руководителем QA отдела.
Сразу отмечу, что с момента первого контакта и до окончания работы только положительные впечатления.
Компания заинтересована в профессиональном росте сотрудников и всячески поддерживает в этом направлении, в работе интересные проекты. После испытательного срока вас ждет обсуждение вашего индивидуального плана развития и этот план будет воплощаться в жизнь!
Помимо профессиональных аспектов это еще и дружная комьюнити, еженедельные разные активности от фото флешмобов до составления плейлистов, голосовалок и даже коллектиные игры в онлайн игрушки))))
Придя как junior без опыта я ухожу с уверенными знаниями, новыми скиллами и каплей грусти, потому что это был действительно крутой и позитивный experience.

Виктория, спасибо большое за теплые и приятные слова!
Ценим ваше внимание и рады слышать, что вам нравилось у нас работать.

Будем искренне рады новой встрече!

Пришёл я в эту компанию без опыта в веб-разработке. Собеседование было очень приятным и разделено на 3 части: c HR менеджером, тех. лидом и небольшое интервью с CEO. В целом, в компании царит дружелюбная атмосфера. Как Junior, в начале очень важны первые впечатления. Могу сказать сразу — они здесь положительные. Также тут много разных активностей, которые позволяют чуть-чуть отвлечься от рабочего процесса и поближе узнать коллег. Рекомендую!

Артем, добрый день !

Благодарим за отличный отзыв и позитивную оценку нашей компании.
Мы всегда стараемся создать благоприятную среду для работы и развития молодых специалистов

С наилучшими пожеланиями, компания DevelopsToday

Пробовался на позицию QA. Не смотря на то, что я без опыта — HR мне ответил и подробно рассказал о вакансии и о компании. Также был созвон — понравился профессиональный подход, задавал интересные вопросы. После как и обещали выслали тестовое задание. Я еще не делал подобных тестовых и с удовольствием его выполнил.
Получил исключительно позитивный опыт коммуникации, уверен в самой компании такая же атмосфера.

была заявка на должность QA.
сначало переписались по почте.
далее был колл. вроде как неплохо поговорили.
запланировали: что через пару дней получу тестовое задание для продолжение беседы,. но как сложилась судьба тестовое задание не получил,. начались праздники,. данный HR либо забыл (или забил),. а я не стал настаивать т.к поступали другие офферы.

— послевкусие знакомства с данной компанией осталось нейтральное после собеса и дальнейших действий (либо так нужен был человек. либо такая компания)