Devart

Харків, Львів, Кошице (Словаччина), Прага (Чехія)

12 лютого 8:33

Roman, PO/PM

Значна частина працівників компанії на різних рівнях (в тому числі керівних) спілкуються російською в робочих комунікаціях. Для керівництва компанії це прихована прийнятна норма і змін в цьому напрямку майже немає.

Дякуємо за підняте питання.

Devart — українська компанія з міжнародним бізнесом та клієнтами у 120+ країнах світу. В історії компанії справді існували різні мовні практики внутрішньої комунікації, що сформувалися в окремих регіонах та командах у різні періоди розвитку компанії.
Сьогодні ми змінюємося разом із країною.

Ми системно посилюємо використання української та англійської мов у внутрішніх процесах і документації. Англійська є основною мовою продуктового середовища та міжнародної взаємодії, а українська — пріоритетною мовою командної комунікації в Україні.

Ми розглядаємо це як процес трансформації, який потребує часу, системної роботи та підтримки команди. Наш вектор розвитку в цьому напрямку є чітким і незворотним.

Ми поважаємо свободу наших спеціалістів і водночас формуємо корпоративне середовище, яке відповідає нашим цінностям і сучасному контексту країни.

Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.