21 липня 2025 18:03
Вже кілька років я працюю в Devart, і це — один з небагатьох досвідів, коли робота і команда дійсно мотивують. Компанія поєднує в собі амбітні цілі, відкритість до нового і здорову стабільність. Тут немає формального підходу — якщо ти ініціативний і готовий брати відповідальність, у тебе завжди буде підтримка.
Особливо ціную широкий спектр задач — від щоденного забезпечення стабільної роботи систем до участі в стратегічних проєктах із безпеки, автоматизації та впровадження нових сервісів. Системний підхід відчувається у всьому від технічної підтримки до управління інфраструктурою та внутрішніми процесами. Це не просто набір задач, а створення повноцінної сервісної моделі, де важлива як оперативність, так і висока якість рішень.
Devart — це простір для зростання, де важливі не гучні титули, а те, що ти реально робиш. І це відчувається щодня в задачах, в команді, в підході керівництва.