Devart

Харків, Львів, Кошице (Словаччина), Прага (Чехія)

14 липня 2025 14:52

Anton, COM в Devart

Працюю в Devart трохи більше двох років і хочу поділитися своїми враженнями. За цей час я встиг відчути як позитивні, так і деякі нечисельні негативні моменти. Про останнє можу сказати, що ідеальних компаній не існує, адже люди та процеси різні, і 100% співпадіння в усьому — утопія. Але головне, як на мене — це баланс між позитивом і негативом. І в Devart цей баланс мене точно влаштовує, адже перевага позитивних моментів значна.

Ось що для мене є найважливішим і, відповідно, найбільш помітним:
— Культура та атмосфера. Тут цінують відкритість. Можна вільно висловлювати свою думку, навіть якщо вона не є популярною, і не боятись засудження. Замість цього ви отримаєте конструктивний діалог, факти та аргументи. Це створює чудову дружню та професійну атмосферу, де ти відчуваєш себе частиною зрілої та сильної команди.
— Професіоналізм та команда. Багато моїх колег — справжні професіонали своєї справи. Вони готові не тільки якісно виконувати свої обов’язки, а й завжди допомагати іншим. Це проявляється як у порадах та обміні досвідом, так і в безпосередній допомозі із завданнями, якщо дозволяє навантаження. Робота над цікавими та складними продуктами разом із такою командою приносить справжнє задоволення.
— Розвиток та можливості. Компанія постійно інвестує у розвиток своїх спеціалістів. Регулярно проводяться лекції, тренінги та воркшопи із залученням сторонніх експертів та експертів компанії, розвиваються внутрішні ком’юніті для обміну досвідом. Якщо у вас є бажання рости, тут для цього є всі можливості.
— Умови та підтримка. Окрім чудової атмосфери, компанія забезпечує гідний ринковий рівень винагороди та комфортні умови праці. Особисто я ціную гнучкість у регулюванні робочого часу, що в сучасних реаліях є великим плюсом. Ну і решта бенефітів, які вже вважаються якоюсь нормою в ІТ, також пристуні.
Це далеко не повний перелік, а лише те, що одразу спало на думку.

Виклики, креатив, співпраця, синергія — все це властиво моїй команді та компанії в цілому. Я радий тиму, що є частиною Devart.