Devart

Харків, Львів, Кошице (Словаччина), Прага (Чехія)

12 грудня 2024 15:30

Yaroslav Shkilnyy, Lead Technical support engineer. в Devart

Чудова компанія, яка з повагою та розумінням ставиться як до працівників, так і до кандидатів.

Мій перший досвід спілкування з Devart відбувся в середині 2022 року під час співбесіди. Усе проходило в дуже приємній атмосфері — як з боку рекрутера, так і технічної команди. Після проходження технічної співбесіди мені одразу запропонували оффер, на який я спочатку погодився. Проте через певні особисті причини був змушений відмовитися того ж дня, про що згодом шкодував.

Через кілька місяців, наприкінці 2022 року, я знову вирішив спробувати свої сили та подав заявку на іншу вакансію. Компанія поставилася до цього з розумінням і надала мені можливість продовжити спілкування. У результаті я отримав ще один оффер, який вже без вагань прийняв, і почав працювати в Devart.

Зараз я працюю в компанії майже два роки, і жодного разу не пошкодував про свій вибір. Чи рекомендую Devart? Безумовно, так!

Окрім чудової атмосфери, в Devart можна працювати над дійсно цікавими продуктами, які допомагають розв’язувати складні технічні завдання. Компанія забезпечує гідний рівень винагороди, що мотивує й дозволяє відчувати себе дійсно цінним.

В Devart завжди готові вислухати ваші ідеї та зробити все можливе, щоб їх реалізувати. Ви завжди можете розраховувати на підтримку та увагу. Це місце, де комфортно працювати й розвиватися.

Підтримали:  Olena Shakh Vira Komarnytska