13 листопада 2024 21:00
Нещодавно відзначила річницю роботи в Devart, і хочу своїм позитивним досвідом. Рекрутинговий процес пройшов дуже гладко, особлива подяка рекрутеру Анні Науменко за професіоналізм. Вона чітко та зрозуміло відповіла на всі мої питання, що допомогло впевнитися у своєму бажанні обрати цю компанію. Технічна співбесіда також залишила приємні враження: детально розповіли про задачі, цілі, обговорили мої навички — усе це в позитивній та доброзичливій атмосфері.
Далі було тестове завдання. Для мене це не проблема, особливо з огляду на те, що рекрутер детально пояснила весь процес, і я була готова його виконати. Після успішного проходження почався онбординг, і саме тут я зрозуміла, що потрапила у правильне місце. Абсолютно дружнє та професійне ставлення, колеги завжди готові допомогти та пояснити незрозумілі моменти. Надається детальна інформація щодо політик і процесів. Дуже зручно, що можна контролювати та регулювати робочий час — в сучасних умовах це справді необхідність.
Загалом я задоволена, що працюю в Devart.
Коротко: Процес чудовий, команда супер, щиро рекомендую спробувати свої сили!