22 серпня 2024 14:18
Хочу залишити відгук:)
Працюю в компанії майже 3 місяці і дійсно все чудово! Починаючи від етапу рекрутингу, співбесіди, закінчуючи командою🤖💫 🌸, умовами праці та цікавими викликами!
Онбордінг, адаптація пройшли легко, комфортно усі допомагали, було не байдуже як я. З командою ми зметчились ще на етапі технічної співбесіди та зараз я дуже рада, що маю змогу працювати з цікавими та досвідченими колегами, тіммейтами!
Компанія дає можливість для розвитку з перших днів!
З трекером часу я була знайома і для мене це не новина, але ніхто не слідкує за тобою, не знімає на камеру (нічого такого жахливого), просто ти сам можеш коригувати свій робочий час і будувати свій день, тримаючи в голові скільки потрібно відпрацювати часу)
Обставини дійсно бувають різні, тим паче, в досить складний зараз час, може вимкнутись світло на пів дня, прилетіти ракета в сусідній район. Тому потрібно не забувати, що на стороні компанії в момент проходження етапів такі самі люди в тих самих обставинах, що і всі ми🙂↕️
Компанія знаходить можливість та вирішення такої проблеми як нестача спілкування, проводячи різні цікаві заходи та івенти, де можна поспілкуватись з колегами з усієї компанії, поділитись досвідом та просто поговорити і посміятись:)
Тому підсумувавши, можу сказати, що дійсно рекомендувала б компанію, люди супер професіонали та круті, що і формує враження про усю компанію вцілому!
Пишаюсь, що обрала Devart, а вони мене та рекомендую кандидатам пробувати свої сили та доєднуватись!