15 серпня 2024 21:40
Привіт)
Приєднуюсь до попередніх коментаторів стосовно поведінки компанії при комунікації з кандидатами.
По рекомендації, на оголошену компанією позицію продакта я відправив CV.
Деякий час по тому, зі мною на звʼязок вийшла рекрутер, яка від імені компанії після короткого діалогу і обговорення базових питань запросила в мене СV, пообіцяла уточнити відповідь на моє питання і просто зникла. Відповіді я на питання не отримав, тай взагалі хоч якогось фідбеку чи відписки.
Що ж, особисто вважаю таку поведінку не ок, рухаємось далі... і раптово через два тижні до мене стукається ця ж рекрутерка із пропозицією пройти співбесіду. Паузу затяжну обгрунтували відпустками. Як щодо управління очікуваннями кандидата? Але ок, мені ж рекомендували саме продуктову команду, погоджуюсь на міт.
1,5 години часу, обіцянка на наступному тижні перейти до технічної співбесіди, деталі що і коли — завтра.
Уже пройшов тиждень від «завтра», а ні деталей, а ні назначеного міту чи переносу, ані банальної відмови.
Я б сказав що можливо у мене особливий випадок і просто «місметч», але відгуки тут кажуть інше, проблема носить регулярний характер.
Чи можна після такого сприймати компанію серйозно або рекомендувати комусь? Вважаю що ні.
Привіт, Андрій!
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ми щиро шкодуємо, що ваш процес комунікації з нашою компанією не відповідав вашим очікуванням.
Ваші зауваження безумовно важливі для нас, і ми розуміємо, наскільки важливими є своєчасний фідбек та прозора комунікація на кожному етапі найму. Ми приносимо вибачення за незручності, пов’язані з затримками та відсутністю зворотного зв’язку. Це не відповідає нашим стандартам, однак просимо розуміння до митуації на сучасному ринку найму та його інтенсивності. Великий потік кандидатів іноді створює моменти затримки, однак враховуємо ваш коментар на покращення.
Ми також усвідомлюємо, що управління очікуваннями кандидата є ключовим аспектом процесу рекрутингу. Відпустки не повинні впливати на якість взаємодії з кандидатами, і ми працюватимемо над тим, щоб удосконалити наші процеси.
Ще раз дякуємо за ваш відгук. Він допомагає нам краще розуміти, на чому ми повинні зосередитись, щоб поліпшити досвід наших кандидатів. Ми цінуємо вашу увагу та бажання ділитися конструктивною критикою.
Сподіваємось, що матимемо можливість показати вам кращий рівень співпраці в майбутньому.