5 серпня 2024 20:58
Даний коментар залишаю тут для того, щоб інші кандидати мали на увазі, що Devart вас може ігнорувати після проходження технічної співбесіди. Пояснень чи вибачень від компанії Devart не очікую.
Я мала технічну співбесіду, після якої рекрутер Олена Дементьєва пообіцяла надати фідбек від команди за три робочі дні. Так як фідбек вона за обіцяний час не отримала, вона чесно відписалась, що треба почекати ще два робочі дні. Після чого, на жаль, Олена на зв’язок не вийшла. Від моменту технічної співбесіди пройшло вже більше двох тижнів. Комунікація велась на Djinni, мої повідомлення навіть не відкриваються, хоча видно, що акаунт Devart активний і відвідується рекрутером(-ами) Devart регулярно.
Також інформую, так як це може бути для деяких кандидатів не комфортним або «ред-флегом», — один з інтерв’юверів спілкується виключно російською мовою.
Обидві сторони витратили дві години часу на співбесіду, а кандидат навіть більше, так як підготовка до співбесіди в мене зайняла декілька днів, перед співбесідою була тривала комунікація і кол з рекрутером, і цього видалось не достатньо для отримання фідбеку.
Дякуємо за ваш відгук та можливість покращитися, це дуже цінно для нас.
Ми розуміємо важливість вчасного зворотного зв’язку кандидатам і цінуємо час приділений комунікаціям із нами. В сучасних умовах дійсно інколи бувають випадки, коли надаємо зворотній зв’язок кандидатам з певною затримкою. Щиро перепрошуємо за створення додаткових незручностей для вас.
Ми обов’язково розглянемо відгук всередині команди для мінімізації подібних ситуації у майбутньому.
Додатково залишаю посилання на мої контакти (www.linkedin.com/in/vira-ivanyshyn), і у разі виникнення будь яких складнощів на етапах інтерв’ю в компанії — звертайтеся одразу, радо допоможу.