18 липня 2024 9:33
Працювала в Dev.Pro два з половиною роки. Можу сказати, що це одна з найкращих компаній, в яких я працювала.
Мою глибоку повагу викликає той факт, що компанія зацікавлена в професійному рості та розвитку співробітників та підтримує в цьому як фінансово, так і процесно (в компанії побудовані процеси розвитку). Всі мої бажання вчитися та йти на курси для покращення скілів завжди підтримувалися. Мій менеджер був рад допомогти з будь-яким моїм питанням чи запитом.
Компанія також надає змогу покращувати свою англійську за бажанням. Я відвідувала курси та працювала індивідуально із викладачем від компанії. Мені це дуже допомогло, оскільки пошук хорошого репетитора — це ще той квест, а Dev.Pro має своїх викладачів, які періодично проводять безкоштовні майстер класи та спікінг клуби для контракторів.
Також компанія працює над стиранням кордонів між контракторами, проводячи цікаві тематичні онлайн зустрічі та свята для дітей. Мій син із задоволенням відвідував дитячі онлайн зустрічі, навіть якось приєднався до майстер-класу до свята Хелоувін і майстрував разом зі мною святкову прикрасу.
Ольго, дякуємо за твій фідбек! Дуже приємно, що в тебе лишились позитивні враження від співпраці з Dev.Pro. Раді, що ти була частиною нашої компанії.