12 серпня 2023 18:59
Проходила співбесіду на позицію Business Analyst.
Після першого дзвінка з Anastasiia Poliakova та проходячи декілька етапів інтерв’ю, від спілкування з компанією зілишились тільки позитивні емоції та захоплення від ставлення до кандидата.
Після проходження технічного інтерв’ю, я отпримала дуже детельний відгук стосовно технічних навичок.
У моєму випадку, після проходження техічного інтерв’ю перевагу надали іншому кандидату, але мене додали до Warm Pool.
Може з впевненністю сказати, що протягом всього періоду спілкування з Anastasiia Poliakova та проходження інтерв’ю, ти відчуваєшь що компанія зацікавлена в тобі та твоєму розвитку, навіть якщо зрештою співпраця може і не скластись.
Підсумовуючи свій досвід спілкування стосовно подальшої співпраці з компанією Dev.Pro можу охарактеризувати як мега позитивний та якій відрізняється теплим відношенням до кандидату.
Окрема подяка Georgiy Revyakin та Olha Buchko за можливість подивитись з різних боків на отриманий досвід, знайти точки профессійного зростання та вдосконалення soft skills.