24 вересня 2022 16:04
Привіт, я вже більш як півроку працюю в Dev.Pro проектним менеджером. Так як до того я працювала юристом 7 років, то перехід у нову сферу викликав у мене максимальний страх і невідомість. Однак, вже з першого інтерв’ю з піпл партнером я відчула теплу атмосферу і те, що до мене ставляться з повагою. У мене почалось оплачуване стажування, і одразу ж в перші дні лекцій почалась війна. Компанія приклала, як на мене, максимально зусиль для підтримки контракторів, допомагала фінансово і морально в передислокації у безпечні місця, створила чати допомоги з житлом, транспортом, проживанням в Україні і інших країнах, проводились зустрічі для психологічної підтримки контракторів і їх сімей. Це було максимально круто і заспокоююче. Далі з бенча я попала на проект, команда хороша і відповідальна. Всі займаються своїми справами дистанційно, або ж можуть приходити в офіс. В компанії є величезна кількість активностей і навчання, в яких можна брати участь: уроки англійської, польської, софт і хард скільні курси, мастермайнди і тд. Тому ті, хто хоче рости — для нього відкриті тут усі можливості.