19 серпня 2022 11:43
Всім привіт! Мав досвід проходження всіх етапів інтерв’ю в дану компанію. Хочу поділитися враженнями стосовно цього. Думаю людям котрі тільки починають спілкуватися з цією компанією, буде цікаво.
Хочу одразу відмітити, що це був позитивний досвід для мене. З плюсів хотілося б відзначити в першу чергу швидкість процесу. Від знайомства до оффера пройшло близько тижня.
Першим позитивним дзвіночком стало те як призначався дзвінок з рекрутером. Мені скинули посилання на онлайн календар де я бачив вільні слоти рекрутера. Там я вже собі співставив його зі своїм і вибрав найзручніший час. Після цього мені і рекрутеру автоматично прийшло запрошення на пошту. Це було максимально зручно.
Після цього були ще розмови з менеджером і технічним спеціалістом. І це були саме розмови. В тому числі і технічне інтерв’ю. Це не було сухе спілкування в форматі питання-відповідь, а цікавий діалог про досвід і ситуації з робочого процесу.
Обставини склалися так, що оффер я все ж не прийняв, але все що відбувалося під час процесу рекрутенгу можна описати позитивно.
Тут я описав чисто свій досвід, а висновки вже робіть самі)
Доброго дня! Нам дуже шкода, що вам не вдалося прийняти оффер, проте ми вдячні за ваш позитивний відгук та досвід спілкування з нашими рекрутерами. Дійcно, ми цінуємо час наших кандидатів, тож намагаємося організувати процес інтерв’ю максимально швидко та на найвищому рівні. Переконані, що ви зможете реалізувати свої професійні амбіції. До зустрічі на майбутніх інтерв’ю!