Навчався на 9-му потоці «Дизайн Комедії». Мабуть як багато інших, знайшов Арсена і Михайла в ютубі, сам давно вже планував систематизувати свої знання в дизайні і подумав, що курс від «Фігматика» — це воно) спойлер — так воно і сталося — в курсі є все і навіть більше, щоб мати системні знання, не просто як технічно робити компоненти і тд, а що головне — як підходити до креативної складової у дизайні! Класно, що були онлайн зідзвони, де можна було відразу отримати відпоіді на будь-які питання, розвіяти можливі сумніви, стосовно того, чи «все я роблю правильно», такого ти точно не можеш отримати переглядаючи уроки в ютуб.
Ще рекомендація — виконуйте усі уроки на повну, а особливо дослідницьку частину (хоч на етапі роботи над нею ти думаєш, що «ну для чого так робити це детально — CJM, site map, wireframes.. хочеться вже подизайнити», АЛЕ — коли я зараз роблю Behance-кейс — дуже допомагає наявність детальних досліджень юзера, структури сайту і тд.
Ну і великим бонусом особисто для мене — це наявність зараз в мене матеріалів, які допоможуть якісно робити свою справу — темплейти, інструкції, приклади!
Ну висновок зрозумілий — рекомендую !)