Дизайн Комедія

до 20 спеціалістів
Львів

18 листопада 2025 17:11

Viktoriya Savchenko, UI/UX дизайнер в Freelance

Привіт! Пройшла курс Дизайн-комедії на 8 потоці. Маючи 2 роки досвіду у веб-дизайні, я йшла на курс не за уроками як працювати в Figma, а за систематизацією та глибиною. І отримала саме це.

Що хочу виділити:
Робота з клієнтами: Нарешті в голові склалася чітка структура комунікації. Тепер я маю покроковий алгоритм, як вести проєкт, щоб клієнт був задоволений процесом, а не тільки результатом. Плюс при такому алгоритмі клієнт отримує очікуваний результат, а не кота в мішку.

Research-етап: Дуже сильний блок по аналізу конкурентів та прототипуванню. Це допомогло мені аргументувати свої рішення замовникам.
Візуальна частина: Розділ по роботі з референсами, мудбордами та стайлбордами — це просто топ 🔥. Зрозуміла, як шукати ідеї системно, а не чекати на натхнення.

Як просувати свої роботи в Dribbble та Behance, якими вони повинні бути, щоб приводити клієнтів — ще один із максимально цінних блоків.

Окремий плюс за формат «максимум практики, мінімум теорії». Ніякої води, лише конкретні інструменти та шаблони, які я вже впровадила у свою роботу. Рекомендую колегам, які хочуть навести лад у процесах.