22 серпня 2025 15:15
Курс перевершив усі мої очікування! 👏 «Дизайн Комедія» — це не просто навчання, а справжнє занурення в UX/UI із легким, веселим поданням, яке тримає увагу до кінця.
Мені дуже сподобалось, як складні теми пояснювались через гумор і практичні приклади — завдяки цьому інформація запам’ятовується в рази швидше.
Особливий плюс — структурованість матеріалу: від основ до просунутих прийомів, усе подається логічно й зрозуміло. Після курсу я відчув(ла), що не просто пройшов(ла лекції, а отримав(ла) конкретні інструменти для роботи: як правильно будувати прототипи, підбирати візуальний стиль, працювати з юзабіліті й тестуванням.
А ще — атмосфера! Легко, весело, але максимально корисно. Це навчання, яке заряджає натхненням і реально мотивує створювати круті проекти.
Рекомендую «Дизайн Комедію» всім, хто хоче вирости в UX/UI та отримати новий погляд на дизайн! 🎨✨
Це той випадок, коли треба перевіряти що там написав чат гпт 😂😂
Добре, своїми словами))
Я проходив 1 потік курсу, в якому залученість Арсена була на максимум, завдяки цьому вартість курсу окупилася в рази, ще з першого закритого клієнта.
Підтягнув свої навички по юікс дизайну, почав використовувати в проектах аналіз, cjm, персон та багато іншого. Звісно за потреби)) не для лендосів.
Також підтягнув процесс закриття клієнтів, він став кристалічно зрозумілим і систематизованим
Після цього курсу вам більше не треба буде проходити інші курси по дизайну. Та й звідки ви час знайдете... якщо постійно прийдеться рахувати гроші від клієнтів 😁