3 липня 2025 14:08
Я проходила III потік курсу «Дизайн-комедія» і щиро рекомендую всім, хто хоче дійсно зрозуміти, як усе працює. Як мислити, як будувати процес, як рухатись далі.
Мені дуже сподобалося, як побудована програма. Уроки короткі, змістовні, без води. Все пояснюється зрозуміло, з прикладами, і все логічно одне з одного випливає. На курсі все те, що хлопці використувують в своій агенції, тобто це не просто курс, а джерело реального досвіду. Найбільше я ціную підтримку Арсена та Михайла. Вони завжди були на зв’язку, готові допомогти, по-людськи ввічливі та дуже професійні. Місцями було складно, були виклики, але всі питання не залишалися без відповіді, завжди була впевненість, що тебе не залишать наодинці з проблемою. Також живі зустрічі, де можна задати 101 питання, просто 😍
Коли ти чітко розумієш, навіщо ти тут — це мотивує, коли ти бачиш, як ці хлопці роблять свою роботу — це не може не надихати. І як підтвердження: незадовго після завершення курсу я отримала офер у дизайн агенції. Для мене це найкращий показник якості навчання ❤️
Вдячна за можливість навчатися у професіоналів, за купу знань, практики, досвіду, і за те, що вірили в мене навіть тоді, коли я сама сумнівалася.
Дякую команді Figmatica! Ви круті 🔥
Бажаю вам самих крутих проєктів та можливостей!