Дизайн Комедія

до 20 спеціалістів
Львів

Навчалася на VIII потоці курсу і залишилася дуже задоволена. Сподобалася продумана структура — матеріал був поданий послідовно та легко сприймався. Уроки цікаві, багато практики та додаткових матеріалів. Дуже сподобалися Q&A-сесії — це ніби маленький курс у курсі, де можна було отримати відповіді на всі свої запитання.

Можу рекомендувати курс і новачкам, і тим, хто вже працює в цій сфері та хоче впорядкувати свої знання.

Привіт! Пройшов групове менторство Дизайн комедія, навчаючись на 8 потоці. Можу з впевненістю сказати, що це найкраща інвестиція в себе для дизайнера.
Знання яким навчають, актуальні, цінні та допомогли мені працевлаштуватись. Ментори завжди на зв’язку та готові відповісти на запитання які стосуються не тільки курсового проєкту. Якби відмотали чаз назад та запитали мене чи пройшов би я знову менторство Дизайн Комедія? Моя відповідь була б однозначною: Так!

Вітаю! Пройшла курс Дизайн Комедія, навчаючись на VIII потоці. За два місяці отримала величезний обсяг цікавої, структурованої інформації, яку одразу впроваджувала в роботі.
Дуже професійний підхід, чудові ментори, які підтримують на кожному кроці, усе показують на прикладі реальних кейсів з власного досвіду, що дуже надихає. Окремо зазначу, що дуже сподобалась лекція по брендуванню від Валерія.
Курс дав мені впевненість в своїх знаннях, навичках і дозволив зрушити з мертвої точки в розвитку, допоміг подолати страх великих проєктів та страх підняти чек на свої послуги.
Точно рекомендую цей курс!

Привіт! Я з VIII потоку і пройшла курс «Дизайн Комедія», це справжній апгрейд у UX/UI. Курс дає чітку систему, практичні інструменти та багато матеріалів, які одразу можна застосувати в роботі.

Ментори завжди на зв’язку, підтримують і допомагають рухатися вперед. Атмосфера навчання надихає, а ком’юніті дизайнерів додає ще більше мотивації.

І найголовніше: після курсу я нарешті змогла влаштуватися на роботу. Рекомендую всім, хто хоче реально прокачати свої навички та структурувати процес.

Навчався на VIII потоці курсу з дизайну.
Курс виявився реально крутим: інформація подана простою мовою, все структуровано й без води. Уроки цікаві, багато практики, плюс дають багато додаткових матеріалів, які реально допомагають.
Спікер крутий , пояснює спокійно й доступно — вчитися було комфортно. Команда теж швидко відповідає й підтримує, це відчувається.
Для мене це один із найкращих курсів, які я проходив.
Однозначно рекомендую.

Привіт! Пройшла курс Дизайн-комедії на 8 потоці. Маючи 2 роки досвіду у веб-дизайні, я йшла на курс не за уроками як працювати в Figma, а за систематизацією та глибиною. І отримала саме це.

Що хочу виділити:
Робота з клієнтами: Нарешті в голові склалася чітка структура комунікації. Тепер я маю покроковий алгоритм, як вести проєкт, щоб клієнт був задоволений процесом, а не тільки результатом. Плюс при такому алгоритмі клієнт отримує очікуваний результат, а не кота в мішку.

Research-етап: Дуже сильний блок по аналізу конкурентів та прототипуванню. Це допомогло мені аргументувати свої рішення замовникам.
Візуальна частина: Розділ по роботі з референсами, мудбордами та стайлбордами — це просто топ 🔥. Зрозуміла, як шукати ідеї системно, а не чекати на натхнення.

Як просувати свої роботи в Dribbble та Behance, якими вони повинні бути, щоб приводити клієнтів — ще один із максимально цінних блоків.

Окремий плюс за формат «максимум практики, мінімум теорії». Ніякої води, лише конкретні інструменти та шаблони, які я вже впровадила у свою роботу. Рекомендую колегам, які хочуть навести лад у процесах.

Привітик, креативчики, ділюсь шаленими враженнями від менторського курсу «Дизайн Комедія.» Я обрала групове менторство, началась на VI потоці.

Цей курс допоміг мені навчитись перетворювати скучні і шаблонні макети у цікаві, вайбові, «живі» дизайни із власною брендовою родзинкою. Я зрозуміла, як працювати із метафорою та ґрунтувати всі подальші дизайн рішення навколо неї та створювати харизматичні концепції.

Також я знайшла купу підказок для покращення мого робочого процесу. Ці корисні інсайти допомогли оптимізувати мої дії на кожному етапі дизайн процесу, тепер я працюю набагато ефективніше. Наразі мій дизайн процес схожий на справжню екосистему, де все відбувається органічно, за планом та без зайвого хаосу.

Це скоріше було не так навчання на курсі, а як плідна співпраця із major figures у веб дизайн індустрії. Захоплююсь кожною хвилиною цієї неймовірної співпраці. Дякую хлопцям за щедру порцію користі, конструктивні рекомендації, постійну підтримку, та підбадьорювання.

Якщо ви шукає відповіді, підказки, або не знаєте, чого саме ви не знаєте — тут, на курсі «Дизайн Комедія,» є все і, навіть більше, щоб з усім розібратись та перестати шукати, а натомість зосередитись на найцікавішому — винаходити елегантні дизайн рішення. Всім наснаги та натхнення ✨️

Навчалася на VII потоці курсу Дизайн комедії:

Була приємно здивована систематизацією інформації, уроки наповнені, додається багато матеріалів для самостійного ознайомлення або вивчення. Арсен чудовий спікер, із ним навчання було комфортним, також вдячна всій команді курсу за швидкий фідбек і підтримку протягом навчання.

Один із найкращих кукрсів, який я проходила.
Рекомендую!

Проходив в своєму житті багато різних курсів, бо в професії вже майже 10 років. Але це для мене найулюбленіший та найкращий курс!

Інформація в курсі дуже послідовна та системна. Ти ніби рухаєшся по треку, який побудували та протестували багато разів. Арсену та Михайлу респект!

Найціннішим для мене було побачити як працює Figmatica, спробувати їх підхід у роботі та отримати фідбек. Під час навчання, матеріали з курсу одразу застосовував в комерційних проєктах, що одразу додало бусту до якості дизайн-рішень.

Найкрутіша частина з курсу це робота з референсами та побудова дизайн-концепції. З цим у мене булу прогалини та не відчував впевненості. Після курсу відчув, що вибудувався певний процес та фреймворк, за яким працюю над проєктами.

Всім рекомендую цей курс!

Підтримали: Nadiia Zhurba

Я навчалась на 6-му потоці «Дизайн комедії» від Фігматика та нижче мій відгук.

Я почала займатись сайтами у 2020 році, а потім мала вимушену паузу 3 роки у професії. Дуже хотіла повернутись до улюбленої справи. Багато чого забула, знання були хаотичні та невпорядковані. Знову не зрозуміло з чого почати. Шукала навчання, але більшість була для новачків. У мене не було стільки часу, щоб починати зовсім з азів, але й базу довчити було необхідно. Потрібно було ефективне рішення.

Коли знайшла програму «Дизайн Комедії» зрозуміла — це те що треба.

Уроки короткі та дуже змістовні, майстер-класи Арсена допомагають перейняти його унікальний досвід створення дизайну. Домашні роботи перевіряються стільки разів, скільки треба, поки не буде бажаного результату.

Хлопці дають дуже багато додаткових матеріалів, документів та діляться абсолютно всім. Атмосфера підтримуюча та привітна. Заняття з психологом ТОП, «таргани» побігли геть, а впевненість виросла.

Мій результат — перший кейс на Behance, який набрав 400 переглядів та дві заявки на співпрацю. + Впевненість у своїх силах. Підняття середнього чека у 2 рази протягом 2-х місяців після закінчення курсової роботи.

Дуже вдячна за підтримку, тому що такої віддачі та віри у своїх учнів не купиш за гроші. Після курсів я відчуваю себе впевнено, завжди на «висоті» зі своїми рішеннями, маю бачення розвитку на рік-два вперед та ціль у дизайні.

Я розвиваюсь на ринку Франції та Америки, а також має клієнтів з України, всі абсолютно знання згодились в роботі, як з нашими, так і з закордонними компаніями.

Підтримали: Olha Mazun

Я навчалася на 5му потоці й можу сказати, що цей курс став для мене справжнім поштовхом у розвитку. Матеріали побудовані так, що охоплюють увесь шлях дизайнера (від старту до фіналу) і кожен етап має практичні поради, які одразу працюють. Я вже використала отримані знання у своїх проєктах і відчула різницю буквально з перших днів.

Окрема цінність це база у Notion, де зібрано все необхідне для роботи. А ще ментори завжди відкриті до діалогу й готові допомогти навіть із питаннями, які виходять за рамки дизайну: від бізнесу й просування до комунікації та психології.

І звісно атмосфера. Тут легко й невимушено, але водночас максимально продуктивно. Навчання проходило настільки цікаво, що кожне заняття хотілося чекати з нетерпінням. Я дуже вдячна за цей досвід і щиро рекомендую курс тим, хто хоче швидко вирости у професії.

Підтримали: Olha Mazun

В моєму житті (за майже 29 років) було тільки два навчання, куди хотілось «бігти» кожного ранку за новою порцією знань. Одне з них було давно в абсолютно іншій сфері, але в топ академії на європейському ринку. Друге — в інших топів — у Фігматиці на Дизайн Комедії. Якщо хтось скаже, що є кращі за них в дизайні, то тільки ті, хто не був у них на менторському навчанні.
Я була студенткою 5-го потоку. Про програму навчання говорити нічого не буду, вони самі все доступно розповідають на сайті. Скажу тільки те, що відкритість хлопців зашкалює. Якщо у вас є бажання, ви можете отримати відповіді на всі можливі питання і поза межами конкретно дизайну (бізнес процеси, просування, комунікація, бугалтерія, соціальні мережі, психологічні нюанси і т.д). Ви виходите з курсу з купою знайомств і чітким розумінням, що робити далі.
Рекомендація від мене — іти на курс якомога раніше, не відтягувати. Чому? Тому що зараз залученість Арсена і Михайла максимальна. Скоріш за все, через якийсь час вони придумають щось нове і масштабніше, а це навчання, хоч і залишиться крутим, але без їхньої безпосередньої присутності. Тому не сумнівайтесь і швидше дійте!

Я була учасницею 5-го потоку Дизайн-комедії і можу сказати, що курс перевершив мої очікування. Тут було багато цінної інформації, навіть складно виділити щось одне. Ментори завжди готові допомогти, пояснити, підтримати й поділитися власним досвідом, навіть якщо питання виходять за межі дизайну.

Одним із найтоповіших модулів для мене став модуль про систематизацію макету. Він допоміг перейти від аматорського підходу до професійної роботи з UI-кітом. Нам показали, як виглядає процес роботи всередині реальних проєктів (а це насправді величезна рідкість!), на що звертати увагу і як будувати свою роботу на зовсім іншому рівні. Ще одним великим плюсом є база матеріалів у Notion. Там зібрані всі необхідні гайди, які реально полегшують і пришвидшують роботу.

Єдине, чого я чекаю, це оформлення школи на Behance, щоб можна було переглянути всю красу, яку зробили студенти на цьому курсі!

Арсене, Михайле, дякую за цей крутий досвід 🙌 Попереду ще більше!

Я просто в захваті від V потоку Дизайн-комедії! Це були чудово витрачені гроші, про які я не шкодую ані секунди.
Це був справді потужний старт у моєму житті! Я не лише здобула нові знання, а й переосмислила, до яких людей хочу тягнутися. Після курсу я повністю змінила своє оточення, бо зрозуміла, хто мене надихає та мотивує.
Моя головна порада для майбутніх студентів: будьте активними і обов’язково відвідуйте суботні зустрічі! Саме вони стали моїми найкращими ранками, сповненими спілкування та нових знайомств.
Тут збираються неймовірні люди, з якими хочеться не лише навчатися, а й працювати в майбутньому. Це справжній нетворкінг, що надихає!
Важливо розуміти, що це місце не для всіх. Сюди варто йти лише тим, хто готовий викладатися на повну і постійно працювати над собою. Тільки так можна отримати максимальний результат.

Познайомився з Figmatica та їх курсом Дизайн Комедія дуже неочікувано та дуже вчасно! Досить довгий відчував, що сильно потребую поради та повноцінного менторства від людей, що вже на сходинку вище від мене. І нарешті це сталось! Я побачив відео Арсена з розборами сайтів і зрозумів, що це метч)

Одразу записався на 5 потік навчання на групове менторство. Це мабуть поки що була найкраща інвестиція коштів у навчання за весь час. Адже хлопці мега серйозно підійшли до роботи — від запису відео, до створення курсових робіт і до перевірки домашки. Таке рідко можна відчути, але я знову потрапив ніби за шкільну парту, де ти не думаєш за якісь серйозні дорослі проблеми. Моя задача була лише фокусуватись на навчанні та будувати новий погляд на світ та звичні речі в дизайні, через призму досвіду Арсена, Михайла та Валерія.

Зараз пройшло вже кілька місяців після менторства. Нарешті я чітко розумію як працювати з клієнтами від брифу до підписаного акту виконаних робіт, як формувати дизайн-концепції та працювати з систематизацією макету. Звісно попереду ще дууууже багато чого варто дізнатись та опанувати, але це лише початок!

З недоліків (і дуже вагомих) хочу зазначити, що на жаль, цей курс закінчився... З нетерпінням чекаю нової зустрічі з хлопцями та можливості зробити ще не один крутий кейс разом з ними!

*а всі, хто досі сумнівається — просто спробуйте і після 5 уроків ви зрозумієте, що. не захочете припиняти.

Підтримали: Valentyna Hurin

Я студент V потока. Видно, что в курс было вложено не просто время и силы, но и частичка души. Действительно, очень много актуальной и полезной информации в самих уроках. Но самое главное это уровень поддержки и вовлеченности кураторов, созвоны каждую неделю.
Тем, кто думает, идти ли на курс, скажу: однозначно курс стоит своих денег, но самое главное — старайтесь быть активными, не стесняться, спрашивать, общаться, тогда вы раскроете этот курс на все 100%.

Вітаю Арсене та Михайло, та майбутні ученики "Дизайн комедії"🪄 Не буду сліпо вихваляти, просто розкажу, що дійсно відбулось під час, та після групового менторства зі мною.

На самому менторстві, я відчувала дуже велику підтримку, і залученість, поважливе відношення. З самого початку, ні натяку на інфоциганство. Я пройшла курс ще більше півроку тому, і весь цей час — після, я активно використовую інформацію із курсу. Я повністю структурувала все в своїй голові, і створила вже власну структуру, по якій веду свої проєкти.

Мої клієнти та агенції з якими я співпрацюю, перебувають у приємному шоці, коли відкривають фігма-файл, а я тихенько пишаюсь, що правильно обрала чергове навчання 📚

Курс перевершив усі мої очікування! 👏 «Дизайн Комедія» — це не просто навчання, а справжнє занурення в UX/UI із легким, веселим поданням, яке тримає увагу до кінця.
Мені дуже сподобалось, як складні теми пояснювались через гумор і практичні приклади — завдяки цьому інформація запам’ятовується в рази швидше.

Особливий плюс — структурованість матеріалу: від основ до просунутих прийомів, усе подається логічно й зрозуміло. Після курсу я відчув(ла), що не просто пройшов(ла лекції, а отримав(ла) конкретні інструменти для роботи: як правильно будувати прототипи, підбирати візуальний стиль, працювати з юзабіліті й тестуванням.

А ще — атмосфера! Легко, весело, але максимально корисно. Це навчання, яке заряджає натхненням і реально мотивує створювати круті проекти.

Рекомендую «Дизайн Комедію» всім, хто хоче вирости в UX/UI та отримати новий погляд на дизайн! 🎨✨

Це той випадок, коли треба перевіряти що там написав чат гпт 😂😂

Добре, своїми словами))

Я проходив 1 потік курсу, в якому залученість Арсена була на максимум, завдяки цьому вартість курсу окупилася в рази, ще з першого закритого клієнта.

Підтягнув свої навички по юікс дизайну, почав використовувати в проектах аналіз, cjm, персон та багато іншого. Звісно за потреби)) не для лендосів.

Також підтягнув процесс закриття клієнтів, він став кристалічно зрозумілим і систематизованим

Після цього курсу вам більше не треба буде проходити інші курси по дизайну. Та й звідки ви час знайдете... якщо постійно прийдеться рахувати гроші від клієнтів 😁

Перейти до дискусії

Хочу подякувати команді Figmatica за такий змістовний та корисний курс!

Я була студенткою четвертого потоку — і це буквально один із найкращих досвідів навчання:) Тут я мала змогу не лише закріпити хорошу базу, прокачати наявні скіли та розширити свої знання у сфері UX/UI Дизайну, але й знайти нове коло спілкування. Можливість бути у ком’юніті дизайнерів, які горять однією метою, та переймати від них досвід — виділяю окремо, адже нестача такого спілкування була однією із прооблем, з якими я мала справу до навчання. Уся інформація була для мене корисною та зміцнила впевненість у собі, як у спеціалістці.

Впевнено рекомендую цей курс для дизайнерів із браком впевненості у міцності своєї бази та бажаючим знайти нові цікаві знайомтва 🤘

Я студент другого потоку. У дизайні я вже понад 5 років, працював над різними задачами, але мені бракувало системного підходу саме у веб-дизайні — чіткої бази, логіки процесів та стратегічного мислення.

Цей курс став для мене фундаментом, який допоміг заповнити прогалини в знаннях і зібрати все в єдину систему. Те, що раніше вивчалося хаотично — тепер лягло по поличках.

Окремо хочу відзначити сесії з психологом — це взагалі унікальна фішка! На жодному іншому курсі я не зустрічав такого підходу. Ком’юніті студентів — це окрема любов. Надзвичайно тепла атмосфера, багато нових знайомств, обмін ідеями, підтримка!

Особливо сподобалось, що дають багато корисної інформації в Notion — готові приклади договорів, презентацій, реальні кейси, з якими працює студія. Все максимально прозоро! Мені здається, в Україні немає аналогічного курсу з таким відкритим підходом.

Щиро дякую команді Figmatica за класний досвід! Рекомендую всім, хто хоче апдейтнути себе як дизайнера!

Підтримали: Olha Mazun

Навчався на самому першому потоці Фігматики — і саме з цього курсу в мене почалось серйозне занурення в дизайн як професію.
Курс дав мені чітку структуру, розуміння, що таке реальний UX/UI-процес, і навчив працювати не просто з макетами, а з логікою, бізнесом і користувачем. Арсен і Михайло щиро включені в навчання — підтримка, розбори, фідбек, Zoom-сесії були постійно, і це дуже мотивувало.

Найбільше ціную атмосферу, в якій хочеться рости, а не просто «здавати завдання». Після цього курсу я інакше дивлюсь на дизайн — структурно, цілісно, впевнено.
Дякую Арсену і Михайло! І щиро рекомендую тим, хто хоче вирости не тільки в навичках, а й у мисленні.

Я студент 1го потока, после этого курса мое представление о том, как должно выстраиваться обучение со стороны экспертов — полностью изменилось на 180 градусов. Я максимально кайфанул от уроков, наполнения, нетворкинга, инфы и практики.

Советую. Везде, всем и всегда.

Одна з найкращих професійних покупок, яка відразу поставила мене на щабель вище як професіонала. Пішов відразу на перший потік і не прогадав. Отримав неймовірну кількість корисного фідбеку, заготовлених матеріалів, знайомств і підтримки.

На 1000% рекомендую!

Хочу виразити величезне дякую команді Фігматики за вашу роботу! Я навчалась на 4 потоці, курс дійсно перевершив мої очікування) постійні зуми, відеорозбори домашніх завдань, практичні поради і підтримка від Михайла та Арсена 24/7, сесії з психологом-коучем (окремо за це велике ДЯКУЮ), все це зробило курс незабутнім і дуже результативним для мене!
Тут реально вчать дизайну, а не намагаються на тобі заробити. Тому рекомендую всім

Я студент 4 потока и до этого учился в других школах, поэтому есть с чем сравнивать, Для тех, кто планирует обучение «Дизайн Комедии» могу сказать, что на этом курсе вы точно найдете самые новые, полезные и только нужные уроки для того, чтобы улучшить свои навыки в дизайне, так как уроки взяты с модели работы дизайн агентства Figmatica и они являются реальными и эффективными, также много инсайтов от самих руководителей. Полезные и правильные отзывы, которые помогают расти и развиваться. Всегда на связи и готовы помочь, но самое главное это атмосфера и профессионализм!

Привіт! Я студентка з 3-го потоку «Дизайн комедія». Вже пройшло пів року але я до сих пір під враженнями. Інший інноваційний погляд на дизайн, брендинг, маркетинг та інше. Для мене це новий формат — відеоуроки + менторство, але мені сподобалося — немає зайвої води, дуже багато класного та якісного фідбеку. Фідбек разом із відео уроками — це виявилося дуже крутим працюючим рішенням особливо для мене. Я до сих пір майже кожного дня переглядаю ресурси з уроків. Та вже з реальніми кліентами впроваджую здобуті навички.
Дуже дякую за таку класну але коротку історію, та дуже заздрю людям хто має змогу в перший раз прочитати «книгу» — Дизайн комедія. Дякую команді «Figmatica»

Я навчалась на 4-му потоці. Працюю фрілансером вже понад два роки, і мені постійно не вистачає фідбеку від експертів у цій галузі. Я прийшла на курс у момент, коли не була впевнена, куди рухатись далі. Хотіла покращити свої навички й просто почути думку про свою роботу. І не помилилась — я отримала навіть більше, ніж очікувала.

Курс створили дуже відкриті та щирі люди — Арсен і Михайло. Програма насичена як корисною інформацією, так і практичними завданнями. Я здобула нові знання, отримала той самий фідбек, за яким прийшла, і, найголовніше впевненість у собі.

П’ятничні конференції стали справжнім джерелом натхнення, поштовхом до дій і класною можливістю поспілкуватися з іншими дизайнерами. Жодного разу не пошкодувала, що долучилась до курсу «Дизайн Комедії». Часом навіть з’являлась думка пройти його ще раз, створити новий проєкт і знову отримати порцію фідбеку. 🙈

Я на 100% задоволена курсом і щиро рекомендую його іншим. ❤️

Підтримали: Vitalii Kovratskyi

Я студентка курсу «Дизайн Комедія» першого потоку. Займаюся дизайном понад 5 років — працювала над різними задачами: від креативної реклами до розробки сайтів. На курс прийшла з кількох причин. Почалося все із синдрому самозванця, а ще — з розуміння, що вже довго була на одному й тому ж рівні. Хотілося чіткості, структурності знань в голові, зрозуміти, де в мене є прогалини та де треба підкачатися. Хотілося скласти чіткий план і нарешті вийти на новий рівень.

Для мене важливим було те, що тут немає води і щира залученність, тобто діляться абсолютно відкрито УСІМ!!! Це надзвичайно важливо, бо, на жаль, у мене був і протилежний досвід — і він дуже сильно впливав на результати навчання. Тут було зовсім інше, так ніби тебе беруть за руку і проводять від точки «де ти є» — до твоєї цілі.

Я б точно рекомендувала цей курс усім, хто хоче нарешті вийти на новий рівень, незалежно від попереднього досвіду, тут можна отримати стратегію розвитку із чіткими кроками і повну підтримку, яка справді допомагає рухатися вперед!

Щиро дякую❤️

Була на третьому потоці курсу «Дизайн-комедія» і задоволена рішенням піти на це навчання. Найбільше сподобалося те, що можна було напряму поспілкуватися з власниками агенції та побачити, як вона працює зсередини. Наші зустрічі були дуже продуктивними, оскільки можна було ставити безліч запитань і не боятися, що питаєш щось елементарне чи очевидне. Арсен та Михайло завжди все пояснювали наочно та простими словами.

Окремий респект Михайлу за маркетингову частину. Мені, як дизайнеру, вся інформація, яку він подавав, була новою, проте він пояснював її просто, зрозуміло й з гумором.

Результатом проходження цього курсу став пропрацьований дизайн-кейс, стратегія та позиціонування мене як дизайнера. Тому дякую команді Figmatica за роботу, час і якісний навчальний курс💗

Пройшов перший потік курсу «Дизайн комендії» від Арсена Березовського та Михайла Ємчури — і це один із найцінніших досвідів у моєму професійному зростанні як UI/UX-дизайнера.

Курс побудований дуже глибоко й чесно. Відчувається, що автори — справжні фанати своєї справи: вони не просто діляться знаннями, а намагаються передати свій підхід, бачення й багаторічний досвід. Кожен урок, кожне коло — це не «про формальність», а про реальну практику і розуміння, як робити якісний дизайн у справжніх командах.

Окремо хочу відзначити неймовірну спільноту, яка сформувалась під час курсу. Я знайшов багато крутих знайомств, однодумців і людей, з якими хочеться працювати й надалі.

Під час навчання я зібрав сильний кейс саме у своїй ніші, який згодом став важливою частиною мого портфоліо — і реально допоміг отримати крутий робочий офер.

Безмежно вдячний!

Проходила другий потік «Дизайн Комедії». Прийшла на курс із запитом упорядкувати хаос у роботі — і отримала значно більше, ніж очікувала. Для мене цей курс став не просто про навчання, а про переосмислення підходу до дизайну, комунікації з клієнтами та себе в професії.

Особливо цінно — увага до деталей, системність, практичність кожного блоку та справжня залученість менторів. Відчувалося, що програма створена з досвіду, а не просто заради «ще одного курсу».

Після навчання зʼявилося чітке розуміння своїх сильних сторін і вектору розвитку. А ще — віра, що можна будувати карʼєру в дизайні без вигорання, з кайфом і структурою.

Щиро дякую команді Figmatica — ви дуже класні!🔥🔥🔥🫂

В тому році я пройшов перших потік «Дизайн-комедія». Розказати про всі бенефіти, які були на курсі не можна за один відгук. Це дуже комплексений та професійний курс де Арсен — досвідчений та талановитий синьор дизайнер, а Михайло — топовий маркетолог.

Курс не про те, яку сітки чи шрифт вибирати, точніше не тільки про це — він про ВСЕ. Як вибудувати дизайн процеси, як вибудувати фліранс процесси або навіть побудувати свою команду та агенцію. Дуже багато інсайтів та актуальної, а саме головне вичерпної інформації по кожній темі web/ux/ui дизайну. Постійні Q&A, можливість задати будь яке питання, створити власний крутий проект, і я вже навіть стомився писати, але це дійсно ще не все)

Аналогів на українському ринку немає, невпевнений що є у світі.

Пройшов 1ий потік курсу «Дизайн-комедія», тут я зрозумів що таке налагоджений робочий процес і наскільки він цінний. Я починав свій шлях у дизайні з курсів на projector-і, які дали необхідну базу знань, але не дали розуміння, що з нею робити. Цей курс наповнений інсайдами від Арсена та Михайла з їх особистого досвіду роботу і досвіду студії, а тому відчувається індивідуальний підхід і практична цінність отриманих знань.

Окремий кайф — вебінари і запрошені спікери на курс. Це не просто лекції, а живі обговорення, де кожен ділиться досвідом, проблемами і рішеннями. На курсі присутні дизайнери з різним досвідом і рівнем, але у кожного є свої проблеми чи переживання, проговорюючи які можна зловити для себе багато цінних інсайтів — таке середовище сильно мотивує. Арсен і Михайло постійно включені в процес і дають зворотній зв’язок.

Після курсу стало набагато спокійніше і впевненіше працювати з клієнтами. Більше ніякого хаосу — тільки структура і чіткий план дій. Якщо коротко — це найлюдяніший і найпрактичніший курс, який я проходив. Дякую)

Я проходила III потік курсу «Дизайн-комедія» і щиро рекомендую всім, хто хоче дійсно зрозуміти, як усе працює. Як мислити, як будувати процес, як рухатись далі.

Мені дуже сподобалося, як побудована програма. Уроки короткі, змістовні, без води. Все пояснюється зрозуміло, з прикладами, і все логічно одне з одного випливає. На курсі все те, що хлопці використувують в своій агенції, тобто це не просто курс, а джерело реального досвіду. Найбільше я ціную підтримку Арсена та Михайла. Вони завжди були на зв’язку, готові допомогти, по-людськи ввічливі та дуже професійні. Місцями було складно, були виклики, але всі питання не залишалися без відповіді, завжди була впевненість, що тебе не залишать наодинці з проблемою. Також живі зустрічі, де можна задати 101 питання, просто 😍

Коли ти чітко розумієш, навіщо ти тут — це мотивує, коли ти бачиш, як ці хлопці роблять свою роботу — це не може не надихати. І як підтвердження: незадовго після завершення курсу я отримала офер у дизайн агенції. Для мене це найкращий показник якості навчання ❤️

Вдячна за можливість навчатися у професіоналів, за купу знань, практики, досвіду, і за те, що вірили в мене навіть тоді, коли я сама сумнівалася.

Дякую команді Figmatica! Ви круті 🔥
Бажаю вам самих крутих проєктів та можливостей!

Перший потік навчання) Я довго вчив дизайн по шматочках — трошки YouTube, трошки курси. Але саме цей курс дав мені повну систему, як мислити як дизайнер, що вирішує бізнес‑проблеми. І, як результат — я оформив свій профіль, почав писати більш сильні пропозиції клієнтам і вже в перший місяць отримав замовлення на Behance. Тепер працюю з 2 постійними замовниками.

Навчалася на другому потоці курсу «Дизайн-комедія» і точно можу сказати що потужнішого курсу я ще не зустрічала. Дуже багато інсайтів та думок. Дякую Арсену та Михайлу за пророблену титанічну роботу щоб створити такий продукт. Завдяки цьому курсу я нарешті знайшла стабільну та постійну роботу в чудовій команді. Наші зустрічі онлайн завжди були теплі та дуже продуктивні. Я отримала відповіді на всі запити з якими йшла на курс: внутрішні організаційні процеси (підготовка та ведення проєкту).

Дякую команді Figmatica та щиро раджу цей курс. Арсен, ти геній)

Проходила другий потік курсу «Дизайн-комедія» — залишилася дуже задоволена!
Особливо сподобалось, що Арсен ніби передбачав мої запитання: часто вже за кілька хвилин у відео з’являлась відповідь саме на те, що мене цікавило. Інформація подана цікаво й по суті, без води.
Після навчання я стала впевненішою в роботі з клієнтами і краще структурую дизайн-процеси.
Курс буде особливо корисним тим, хто хоче вийти на фріланс або будувати власну агенцію — багато модулів якраз про це.

Дякуююю

Курс Дизайн Комедія — напевно, найкраще, що траплялося зі мною серед навчальних програм з UI/UX дизайну. Тут я справді підняв якість своїх робіт і зрозумів, як розвиватися далі в ролі UI/UX дизайнер)

Окрема подяка Арсену та Михайлу за підтримку протягом усього курсу: вони відповідали на всі запитання, допомагали розібратись у складних моментах і навіть після завершення програми я можу звернутися до них за порадою — це неймовірно цінно🫂

Дякую команді Figmatica за цей курс і щиро раджу його кожному UI/UX дизайнеру! 🙌

Щиро раджу всім не вагатись і приєднуватися до курсу! Я навчалась на другому потоці і можу сказати — це було дуже круто. Арсен і Михайло постійно давали зворотний зв’язок, і він справді допоміг мені подивитись на свою роботу з іншого боку.

Було багато підтримки й натхнення. Це той рідкісний випадок, коли вчишся з кайфом і не хочеш, щоб курс закінчувався. Дякую команді Figmatica!

Підтримали: Nadiia Zhurba

Щиро вдячна Figmatica за цей шлях!
«Дизайн Комедія» — це справжній поштовх у розвитку!
Я прокачала навички UX/UI, адаптиву, створення стилів та компонентів, а також опанувала основи просування робіт.

Особливо цінною була підтримка чудових менторів — натхнення, поради, зворотний зв’язок і віра в кожного. Атмосфера в групі — тепла, творча і мотивуюча.

Дякую команді Figmatica за знання, енергію та турботу! 💛

Цей курс навів лад у моїй голові, процесах і навіть у ставленні до дизайну. Він дав мені чіткий план, як будувати довгострокові відносини з клієнтами. І найголовніше, що отримала не просто знання з дизайну, а новий спосіб мислення, якого часто бракує в інших курсах.
Велика подяка Арсену та Михайлу за якісний і системно поданий матеріал.

Нереально крутий курс, який став для мене проривом у карʼєрі. Курс допоміг вибудувати чітку структуру в роботі, систематизувати знання та більш впевнено рухатися

Величезна подяка Арсену та Михайлу за такий цінний матеріал, в який була викладена колосальна робота. Окреме спасибі за підтримку на кожному степі

Завдяки курсу я побудувала великий нетворкінг, який надав мені нових можливостей та крутих проєктів

Рекомендую кожному, хто хоче зростати в дизайні не хаотично, а з розумінням і стратегією.

Підтримали: Nadiia Zhurba

Я дуже вдячний Арсену та Михайлу за такий насичений та крутий курс. До навчання в мене були прогалини по багатьом етапам роботи з клієнтами, хоча це не перший мій курс. Я не мав чіткого розуміння як закрити проєкт від першого повідомлення і до подальшої співпраці, не вмів працювати з референсами. Але тепер я маю чітко сформовану структуру. Гарно поданий матеріал, нереально круті наставники, атмосферні Q&A зустрічі, якщо є питання, ти завжди отримаєш детальну відповідь. Ну і на останок, офігезний кейс. Маю плани піти ще на один потік )))