DELULU Gaming

Барселона (Іспанія), Лімасол (Кіпр)

17 липня 11:45

Олександр Папірник

Мій знайомий проходив співбесіду в цю компанію. Спочатку процес виглядав добре: рекрутер спілкувався через WhatsApp, оперативно організував першу та другу співбесіди. Після другого етапу пообіцяли надати фідбек протягом 1–2 днів.

Однак після другої співбесіди жодного зворотного зв’язку він так і не отримав. Більше того, на його подальші повідомлення рекрутер просто перестав відповідати. Навіть якщо кандидат не підходить на позицію, надіслати коротке повідомлення з результатом відбору — це базова професійна етика та повага до часу людини.

Також склалося враження, що під час співбесід менеджера та рекрутера цікавило виключно те, що кандидат може запропонувати компанії. Натомість на запитання про саму компанію, умови роботи, відпустки та інші важливі аспекти не було отримано чітких і змістовних відповідей. Додатково викликало здивування те, що озвучена під час процесу найму зарплатна вилка не відповідала тій, що була зазначена у вакансії.

Пишу цей відгук для того, щоб інші кандидати розуміли, на що вони витрачають свій час. Прозора комунікація, повага до кандидатів та відповідність інформації у вакансії реальним умовам — це мінімум, якого варто очікувати від роботодавця.

Підтримали:  Мурад Садигов

Доброго дня!

Із вашого повідомлення ми зрозуміли, що ви описуєте ситуацію від імені вашого друга. Для нас дуже важливо детально розібратися в цьому випадку, однак без інформації про кандидата нам складно провести аналіз.

Ми вже спробували розібратися в ситуації всередині команди, але подібних кейсів не знайшли.

Будемо вдячні, якщо ви зможете уточнити ім’я вашого друга та вакансію, на яку він відгукувався. Це допоможе нам більш предметно розглянути ситуацію та зробити відповідні висновки.

У будь-якому разі дякуємо вам за зворотний зв’язок. Він допомагає нам покращувати наші процеси й точно не залишиться без уваги.