23 серпня 2024 13:25
Мав можливість попрацювати в компанії з осені 23го. Маю тільки приємні та теплі враження про команду, проект та компанію взагалом. Все почалося як не дивно з етапу рекрутингу з якого я вперше в кар’єрі мав можливість побачити дійсно професійний підхід до хайринг процесу як самого рекрутера так і тех спеціалістів. Всі етапи було зазделегіть обговорені та забукані. Якщо якісь були питання або уточнення всі були на зв’язку та з радістю відповідали)
Потрапив в один з найбільших якщо не найбільший проект компанії, перші декілька днів був шокований кількістю нових тулів, технологій, практик та процесів, але був приємно здивований що процес онбордингу проходив дуже поступово і екологічно, без спішки і пушингу з боку менеджента або тіми та і взагалому процеси досить добре налаштовано зарахунок чого на проекті ніколи не було ні спішки, ні пушингу, ні овертаймів, вся робота йшла гармонійно, менеджмент завжди розумів якщо потрібен додатковий час або щось не виходить.
Для більшості співробітників компанія має вимогу відвідування офісу, хто би що не казав, але смішно дивитись як це комусь *недовподоби*, з самого першої розмови рекрутер одразу поставив перед цим фактом, мало того на позицію котру я подавався було жирним текстом з червоними знаками оклику (для тих у кого може поганий зір, ойтішники все таки xd) написано що потрібно відвідувати офіс, не було такої ситуації що компанія повідомила мені це вже під час останньої співбесіди або вже виходу на роботу, тому у кожного є вибір подаватись або ні, вас ніхто ж не змішує)) Хай там як, але в цьому є і свої плюси бо майже всі твої тіммейти з тобою в офісі та легко можна до когось підійти та запитати або вирішити якесь питання що дуже полегшує комунікацію, плюс так само наявні івенти котрі компанія робить в офісі наприклад піца по п’ятницям або арт класи по вечорам))
В кінці хотів би подякувати всім своїм колегам з котрими працював, ви дійсно круті, мав велике задоволення працювати в такій дружній та щирій команді, грати в настолках по вечорах, на кальян в п’ятницю або ж всім разом завалитись до Олега додому))
Всім дякую всіх обійняв <3