5 травня 2023 18:30

Данил Русаков, Junior Java Developer в Delasport

Буду писати тільки оцінюючі судження — прав робити ніякі висновки я вам не залишу.
1. Працюю у компанії вже 5 місяців. За цей час змінювався склад команди та навіть сам проєкт. Як один з найстаріших девів, з радістю помічаю покращення процесів та ситуації в цілому за останній час.
2. Менеджери ніколи не погрожували, не дивлячись навіть на те що іноді проєкт був не готовий до Демо. У цілому у колективі весела та дружня обстановка.
3. Не дивлячись на велику кількість завдань та обмежені строки, переробіток на проєкт не було. На моїй пам’яті я 3 рази трохи затримувався на роботі перед Демо, через те, що хотілось зробити проєкт ідеальним, а не через те що хтось змушував чи погрожував.
4. По завершенні заздалегідь обумовленого випробувального періоду, він для всіх моїх теперішніх колег (і для мене) продовжувався протягом 3х місяців, я без проблем отримав офер та продовжив роботу в компанії.
5. За час моєї роботи наша команда втратила деяких з її членів. Когось через причини здоров’я, когось через недостатній рівень показаний впродовж випробувального періоду. На якийсь момент, а команді залишилось 3 дева і працювати було трохи важкувато.
Але на цей час в нас 8 девів, і ще декілька на підході =) Найближчим часом стартують нові проєкти, та вже збираються нові команди для них. Вже навіть в офісі тіснувато.
У цілому робота в компанії мені дуже подобається. При влаштуванні на роботу мене попередили що рівень задач буде досить складним і ні трохи не збрехали. Тасок багато, вони складні та цікаві. І дивлячись назад, я бачу що завдяки цьому я дійсно росту як розробник.

1 пункт дуже дивний: працюю вже 5 місяців....один з найстаріших девів.....

Это очень ненормально, если люди рассуждают «Менеджеры не угрожают — уже хорошо». Угрозы от менеджеров (читай предыдущего комментатора) и дружная обстановка (от этого комментатора) вряд ли хорошо сочетаются в команде.

Заставляет задуматься, учитывая что менеджеры у нас одни и те же а мне никто не угрожал

Но ведь если тебе не угрожают — это не значит, что всем тоже не угрожают ?

Підтримали: Viktoria