24 листопада 2024 23:03
Я б описала компанію Deka одним словом — зріла. Можна навіть сказати, що робота тут входить у топ моїх співпраць із компаніями за весь мій немаленький досвід.
Для кожної людини важливі свої фактори, для мене це зазвичай комунікація, налагодженість процесів, соціальний пакет та цікаві задачі. І Deka не просто перекриває їх, а перевершує очікування.
Комунікація і софт-скіли менеджменту та команди на рівні Боги. У моєму житті було небагато комунікацій саме такого рівня. Я вдячна і дуже пишаюся тим, що мала і маю змогу спілкуватися та навчатися у таких людей.
У компанії дуже добре налагоджені процеси взаємодії на всіх рівнях (між співробітниками, менеджментом та з клієнтами), що зараз не багато де зустрінеш. Додатково, робочі процеси охоплюють не тільки роботу, а й навчання.
Також компанія пропонує сильний соціальний пакет, найкрутішою частиною якого є політика відпусток. Умови значно кращі, ніж середні на ринку, і, більше того, до відпустки вас заохочують.
Щодо задач, команда працює з класними проєктами та з міжнародними клієнтами, що у моєму випадку закриває запит на цікаві задачі та різноманітність.
З огляду на все вище сказане та не сказане, для мене робота з Deka — це взаємодія у стилі win-win.