Відгукнувся на вакансію — не отримав ніякої відповіді.

Я мала нагоду працювати з компанією Default Value трохи більше 3 років в якості веб, графічного та моушн дизайнера. Уходити довелось через переїзд по сімейним обставинам і це було дійсно важке рішення для мене, адже DV робить усе для комфортних та довготривалих відносин враховуючи індивідуальні потреби та побажання кожного.
За ці роки мала великий професійний розвиток, відкрила для себе багато додаткових напрямків. Компанія іде на зустріч і підтримує в бажаннях освіти і розвитку + колеги завжди прийдуть на допомогу і поділяться власним досвідом за потреби. В цілому дуже позитивна і дружня атмосфера.
Дякую Default Value за незабутню можливість бути частиною команди. Ви показали, як має бути, піднявши планку комфорту співпраці на високий рівень. Дякую за всі ці приємні митті, я їх ціную.

Підтримали: Anna Koval

I had the privilege of working at Company Default for the past 2 years, and I can’t say enough positive things about this exceptional company. From my experience as a QA and QA automation professional, here are some key highlights:Talented and Supportive Team: Company Default boasts a team of incredibly talented individuals who are not only experts in their respective fields but also genuinely supportive and collaborative. Working alongside such dedicated professionals has been a true pleasure.Outstanding Work Environment: The company maintains an outstanding work environment that fosters creativity and innovation. Whether you’re in the office or remote, there’s a strong sense of camaraderie and unity that makes every day enjoyable.Commitment to Quality: As a QA professional, I appreciate the company’s unwavering commitment to delivering high-quality products and services. Quality assurance is not just a department; it’s a mindset that permeates the entire organization.Investment in Employee Growth: Company Default understands the importance of continuous learning and growth. They offer ample opportunities for employees to expand their skill sets and knowledge through training programs and certifications.Inclusive and Diverse Culture: Diversity and inclusion are not just buzzwords here; they are part of the company’s DNA. I’ve witnessed a culture that values and respects differences, making it a welcoming place for everyone.Cutting-Edge Technology: Company Default is at the forefront of technology adoption. Working with the latest tools and technologies in QA automation has been both challenging and rewarding.Clear Communication: Transparent and open communication channels are a hallmark of this company. Whether it’s updates on projects or company-wide initiatives, everyone is kept in the loop.Strong Leadership: The leadership team at Company Default sets a fantastic example. Their vision, dedication, and commitment to the company’s mission inspire every member of the team.In summary, Company Default is not just a workplace; it’s a community of like-minded professionals who strive for excellence every day. I’m grateful for my time here, and I wholeheartedly recommend this company to anyone seeking a fulfilling and rewarding career. Thank you to the incredible people at Company Default for making my journey here so memorable!

Працюю в DV вже більше двох з половиною років. Першу в своєму житті офіційну позицію як розробника я отримав саме тут, і впевнено можу сказати, що мені пощастило. Найбільш вагомою причиною чому я так вважаю є націленість DV на тривалі робочі відносини, завдяки чому компанія намагається створити найбільш комфортні умови для роботи працівників. За себе скажу, що такий підхід спонукає і мене ставитися відповідальніше до роботи.
Дякую компанії за співпрацю, адже тут я здобув багато професійного досвіду, ну і що найкраще, сподіваюсь здобути ще більше 💪🏼.

Підтримали: Anna Koval

Працюю в Default Value вже чотири роки. Гарний колектив, цікаві проекти, і взагалі чудова атмосфера. Сама більша перевага це відношення до клієнтів: знати що ти по справжньому допомагаєш розвивати проект, і додаєш справжню цінність. Компанія організовує багато цікавих подій, і допомагає кожному індивідуально ставати кращим. Дуже радий бути частиною такої крутої команди.

Підтримали: Anna Koval

Працюю в Default Value вже майже рік і захотілось залишити свій відгук. Перед тим, як потрапити сюди, я шукала компанію, де мене будуть чути і де я не буду відчувати ділення по посадам і різне відношення до людей в залежності від відділу, в якому працюєш. Ну і, власне, я знайшла DV :) Тут ти маєш можливість реалізовувати свої ідеї, через помилки і досвід, приходячи до кращого результату. Але найбільш приємно для мене це very empathic C-level компанії: це багато чого вартує, коли ти можеш бути відкритий зі своїм керівництвом! Зараз компанія входить в новий етап свого розвитку, тому за цим цікаво слідкувати та приймати в цьому участь. І я вірю: далі — ще крутіше! Grows start with Value 💪🏼💚

Работал в DV два с половиной года. Начал совсем джуном и за время работы многое узнал. Под руководством тимлида и отличных внутрикомпанийных обучающих видео я получил опыт с Magento, а так же затрагивающих ее технологий и начал работать с проектами в короткие сроки.
Проэкты есть разного уровня, тут зависит от вас и ваших знаний, администрация DV пойдет вам на встречу если вам понадобится подтянуть знания или сменить технологию в рамках существующих позиций компании.
Советовал компанию разным людям и даже привел одного работника, после чего он работает на текущий момент уже год.
Меняю место работы в связи с переездами и сменой технологии.

Довго не міг повірити, що працюю вже в DV майже три роки, як швидко лине час!
Колектив — справжня сім’я, за цей довгий час, колеги стали для мене рідними. Завжди конструктивно вирішуємо різноманітні робочі, або організаційні моменти, завжди є можливість професійного розвитку: багато чому я навчився завдяки такій мотивації й надалі продовжую розвиватись в своїй сфері.
Жодна позаробоча подія не проходить без веселощів та отримання позитивних емоцій та вражень, що надалі дуже добре впливають на відносини між колегами!
Дуже радий, що є частиною такої чудової команди!

Підтримали: Ivan SaitarlyJulia Zaporohzets

Працюю в DV трохи більше 2 років. За цей час встиг переконатись що тут є всі умови для того, щоб професійно і особистісно розвиватись. Для мене велике значення мають люди і можу сказати що колектив тут справді чудовий як в професійному так і в суто людському плані. Люди готові прийти на допомогу коли вона потрібна, але також вміють висловити критику по суті і без зайвих емоцій, що теж важливо. Одним словом, працювати тут приємно, і навіть коли бувають екстремальні ситуації на проектах в такому колективі і в таких умовах з ними справлятися легше.

Работаю в DV уже более 5 лет. И могу с уверенностью сказать что для меня эта компания стала вторым домом!
Отличная атмосфера работы и дружный коллектив. Легко решаются любые вопросы, как в командах, так и с руководством. К твоему мнению прислушиваются и главное оно реально важно для компании!
Много интересных проектов и всегда можно найти то что тебе по душе. :) Компания декларирует максимальную честность в работе как с клиентами так и с коллективом. И как не парадоксально это звучит в наше время, но это правда и она следует этому правилу. :) Так что я могу быть уверенным в завтрашнем дне, так как стабильность в работе дня меня лично значит очень много.
Так что как говорится «5 лет, полет — отличный», и я верю что так будет и дальше.

Работаю в Default Value уже больше года.
Самое приятное что есть на этой работе это то, что ты не чувствуешь это работой. Каждый день словно дома — максимальный комфорт.
Всегда есть работа, всегда интересные задачи. Дружественный коллектив всегда готов помочь.
Все максимально прозрачно, честно. Нет никаких штрафов, наказаний. Весь коллектив как одна большая семья.
Очень радует что в компании ценности есть не только на бумаге, а еще и в жизни. Что компания следует своим ценностям.
Будем продолжать работать вместе :)
Grows start with Value.

Я працював з компанією Default Value 4 роки і 7 місяців, та мав нагоду «бути частиною» 12 проектів.
Завдяки цій компанії я отримав значний професійний і особистісний ріст.
Умови співпраці — прозорі, комфортні, чесні, доброзичливі.
Ідеальних компаній не буває, і звичайно у Default Value хтось може помітити якісь дрібні недоліки, але вони ніщо порівняно з перевагами компанії.
Постає питання — «чому не продовжую співпрацю?», відповідь — отримав пропозицію від іншої компаніі робити внесок в цікавий проект.
Дякую Default Value за менторство, можливість працювати з освідченими ерудованими людьми, і бажаю продовжувати в тому ж темпі набирати оберти, подальшого росту і тримати якість на висоті.