1 серпня 2025 16:58
Працюю в компанії вже 7 місяців і це одне з найкращих місць, де мені доводилося працювати.
Процес найму був дуже швидким та добре організованим, я отримувала фідбек після кожного етапу.
З першого дня роботи відчувається підтримка як з боку команди, так і з боку менеджменту. Усі дуже відкриті, приємні у спілкуванні та завжди готові допомогти.
Плюсом є регулярні 1×1 зустрічі, які не просто формальність, а реальний інструмент для розвитку.
Серед переваг — медичне страхування та benefit cafe, яке покриває не лише курси та ліцензії, а й квитки на івенти, спорт або книги.
Окремо хочу відзначити круті івенти від HR-команди — знайомства з колегами з інших проєктів, майстер-класи та тренінги.
Рада бути частиною команди!
Дякуємо за такий відгук
Дуже приємно чути, що ти відчуваєш підтримку й відкритість команди. Для нас важливо, щоб 1×1 справді допомагали у розвитку, а не були формальністю. Раді, що всі наші ініціативи для комфорту і росту знаходять відгук 🙌