6 грудня 2024 11:13
Мав не дуже гарний досвід проходження співбесіди на посаду менеджера.
Спілкування з рекрутером 30 хвилин було гуд, мені розказали про компанію, попитали про досвід та інші питання + дали можливість задати свої питання, на які частково отримав відповіді, а інші попросили адресувати вже конкретно менеджеру на 2 етапі, якщо він буде.
Другий етап проставили 30 хв, тобто технічна співбесіда. На мою думку 30 хв недостатньо для того, щоб предметно проговорити досвід і обговорити всі питання обох сторін. Особливо, якщо враховувати, що на 2 етапі було два представники від компанії і я.
До питань від компанії у мене немає претензій, все було сформульовано доволі чітко і можна було зрозуміти, що вони шукають. Як мені здалось в процесі — я не та людина, яку вони шукають — і це ок.
Проте впродовж бесіди менеджери задали всі питання мені які їх цікавили, і за хвилину до кінця інтерв’ю спитали, чи є якісь питання у мене — на що я відповів, що звісно є, і точно за хвилину не встигну проговорити. На що отримав відповідь: Тоді я попрошу HR поставити ще одну коротеньку сесію на
Третій день немає жодного повідомлення, ні про відмову мені у отриманні ролі, ні слотів на ту саму додаткову сесію.
Відповідь повинна надаватись у будь-якому випадку, в незалежності від того, яка вона — позитивна, чи негативна.
Ігорю, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Ми цінуємо вашу відкритість і прагнемо постійно вдосконалювати наші процеси.
Хочемо пояснити ситуацію: з моменту вашої співбесіди у середу (04.12 о 15:00) до надання зворотного зв’язку минуло півтора робочих дні. Нам було важливо обговорити ваш кейс у команді, щоб прийняти зважене рішення. Ми дійсно не змогли відповісти одразу, але це жодним чином не означало, що про вас забули.
Щодо додаткової сесії, яку ви очікували, але вона не відбулася. Після вашого технічного інтерв’ю ми провели ще декілька зустрічей із іншими кандидатами (зокрема, 05.12). Зваживши всі аспекти, ми зрозуміли, що, на жаль, не можемо запропонувати вам співпрацю. Тому вирішили не займати ваш час додатковим етапом, адже ключове рішення вже було прийняте. Розуміємо, що така ситуація може викликати розчарування.
Ми вже працюємо над удосконаленням наших процесів, зокрема врахуємо ваш відгук про час для другого етапу інтерв’ю. Це допоможе нам зробити взаємодію з кандидатами ще більш прозорою й ефективною.
Щиро дякуємо за ваше розуміння та відкритість. Бажаємо вам успіхів і впевнених кроків на вашому професійному шляху!