De7 Partner, LLC

Київ

Хороша, перспективна компанія. Комфортний та зрозумілий процес працевлаштування, приємний та професійний менеджмент, високий рівень експертизи консультантів, цікаві проекти та позитивна атмосфера вцілому роблять компанію бажаним та перспективним місцем роботи.

Підтримали: Olena Demchenko

Працюю в компанії 8 місяців. За цей час кількість співробітників зросла на 15-20%, при тому що рівень залученності консультантів також зростає і регулярно з’вляються нові проекти та дотаткові вакансії. HR процеси та відчуття комфорту — на рівні великої міжнародної компанії (хіба що без власного спортзалу). Вражаючий рівень професіонализму більшості співробітників дає впевненість та допомагає не зупинятись у розвитку самому.

Підтримали: Olena Demchenko

Я новачок в компанії, працюю близько місяця, але хотіла б поділитися першими враження від знайомства з De7 Partner.
Категорично не згодна з негативним відгуком про рекрутерів, на мене вони (я спілкувалася з двома співробітниками) справили дуже позитивне враження з перших хвилин розмови. Дружній стиль розмови як під час телефонного спілкування, так і подальшого інтерв’ю, докладна розповідь про особливості потенційної роботи в компанії, вміння вислухати кандидата і підтримати у випадку сумнівів, щирість, неупередженість і професійність — так я можу охарактеризувати роботу HR.
Компанія цінує і поважає своїх співробітників, і це можна побачити з перших днів роботи. Новачок не відчуває себе покинутим напризволяще, його зразу вводять в курс справи, допомагають з навчанням і адаптацією. Ти відразу відчуваєш себе частиною команди, і це не просто фігуральний вираз 😊. Тут хочеться працювати і професійно розвиватися!

Підтримали: Віра Балановська

З великим задоволенням поділюся своїми враженнями про компанію De7Partner, де маю честь працювати. Ця компанія вражає гнучкістю у керівництві та надзвичайною швидкістю у вирішенні будь-яких питань працівників. Важливі рішення приймаються оперативно, що дозволяє нам зосередитись на нашій роботі та досягати результатів.

Є стандартний для IT компаній пакет переваг, який компанія надає своїм співробітникам. Серед них страховка, можливість вивчати англійську мову, корпоративні святкування та подарунки. Це свідчить про те, що компанія дбає про наше благополуччя та професійний розвиток.

Додатковою перевагою є можливість обирати формат роботи — з дому або з офісу. Компанія має кілька гарних офісів по Україні. Для мене особисто важливою є можливість працювати з дому, що дозволяє зберігати баланс між роботою та особистим життям.

Компанія De7Parter демонструє вражаючий рост, відкриваючи багато нових вакансій та має в роботі як великі, так і дрібні проекти. Це свідчить про добре диверсифіковані ризики та бажання підтримувати стабільний розвиток. тЗа моїм досвідом та особистими враженнями, компанія De7Partner наближається до позицій лідерів у сфері SAP-практик в Україні. Я бачу потенціал для подальшого зростання та досягнення найвищих висот.

Хочу відзначити, що хотілося б побачити компанію на рівні лідерів не лише за чисельністю працівників та кількістю проектів, але й за характером окремих аспектів корпоративної культури. Перехід на довоєнний виробничий календар(за яким працюють великі Українські IT компанії) з усіма класичними вихідними днями, може підкреслити турботу про нас як про співробітників.

Незважаючи на цей аспект, я дуже задоволений співпрацею з компанією De7 та маю намір продовжувати далі нашу плідну співпрацю. Вірю, що спільно ми досягнемо ще більших успіхів та зростемо разом з компанією.

P.S. Моветон писати про дружній колектив, але що є, то є! Дякую, колеги, що ви у мене є!

З перших днів роботи в компанії замітна висока професійність усієї команди. Чіткі цілі розвитку компанії, а також кожного працівника. Чітко побудовані програми навчання під кожну специфіку роботи. Реферальні бонуси, страхівка, чітки план досягнення цілей які тягнуть за собою фінансову вигоду та можливість працювати з дому дозволяють вічувати себе максимально комфортно в цій компанії.

За час роботи в компанії отримав колосальний досвід, який допомагає мені рухатись далі якк спеціалісту.
Гнучкий графік роботи (можна працювати з дому, з офісу або комбінувати), налагоджені процеси без лишньої бюрократії,хороші referral бонуси і ще багато інших позитивних моментів, які складно перерахувати.

Не рекомендую в связи с не адекватным поведением рекрутёра

Валерію, дякуємо за Ваш інтерес до компанії De7 Partner.
Дуже прикро, що у Вас виникли неприємні враження та бажання написати негативний відгук. Ми обов’язково візьмемо до уваги Ваш коментар.
Ситуація досить дивна й нестандартна для нас, оскільки за останні 3 місяці в нашу команду прийшли 9 нових працівників. І ми отримуємо лиш позитивні відгуки про процес рекрутингу та роботу нашої колеги.
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб враження від спілкування з компанією De7 Partner як у клієнтів компанії, так і у кандидатів були виключно позитивними.
Бажаємо Вам успіху в подальшому та лише позитивного спілкування з роботодавцями.