20 травня 2025 17:26

Danyil Terentiev, Customer Success Manager

Працював в компанії Datawiz протягом півтора роки в сфері підтримки клієнтів. За цей час встиг зрости як особистість і як професіонал своєї справи.

Вдячний компанії за можливість й за відкритість для всіх, хто бажає розвиватися. Основною перевагою для мене в Datawiz були люди й ставлення до своїх працівників. Всі велика сім’я, немає токсичних ПМ-ів, немає відірваних від реальності KPI, які не узгоджені зі спеціалістом. Постійні сесії зворотного зв’язку, можливості для розвитку, кар’єрний зріст. Найкрутіше залишив наостанок — печенькі, кава і щомісячні хеппі фрайдей з різноманітними активностями! Що ми лише не робили разом: і турніри з тенісу, волейбол, пейнтбол, арттерапія, мафія, більярд і багато-багато іншого.

Для спортсменів є спортзал й заняття з тренером з самооборони. Тому зможете і код написати і наріку в пику дати, якщо тікати не варіант ;)

Рекомендую всім спробувати себе тут. Ви будете приємно враженими.

Даниле, щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук! Раді, що Datawiz стала для тебе не лише місцем професійного зростання, а й другою домівкою. Особливо приємно, що ти відзначив нашу команду, відкритість до розвитку та турботу про комфорт співробітників. Бажаємо тобі нових звершень і завжди будемо раді бачити тебе в гостях :)