25 жовтня 2021 9:30

Ivan Yadzvinskiy, Data Engineer / Backend Developer / Full Stack Developer

Працюю в DataRoot Labs вже майже три роки. Мій шлях тут почався з курсів від DataRoot University, і хочу сказати, що ці курси — чудова можливість для новачків стати спеціалістами в областях Data Science/Data Engineering.

Щодо компанії — саме в ній я отримав найбільше досвіду розробки і навчився майже всьому, що вмію зараз. За період роботи тут мені вдалось працювати як над великими комерційними проектами, так і над стартапами, що дало можливість не просто працювати за вже побудованим алгоритмом розробки і підтримки продукту, а й самому впливати на цей процес і вдосконалювати його.

Виключно хорошу оцінку я можу дати команді DRL. Це не просто спеціалісти у своїй справі, а дружелюбні і культурні люди, які завжди готові допомогти. В компанії майже відсутні бюрократичні моменти, що дозволяє напряму звертатись до CEO i CTO в разі будь-якої проблеми. Також варто згадати про інші соціальні бенефіти — медичне страхування, пристойну техніку для роботи, гнучкий графік, який кожен може визначити собі сам, та інші.

Підсумувавши все вище написане — я дуже радий, що моїм першим місцем роботи стала саме ця компанія. Готовий рекомендувати її кожному)