21 грудня 2020 10:59
Працюю в DataRoot Labs вже досить довгий час на data science позиціях. За цей період встигло сформувалося розуміння того, що являє собою компанія, чим і хочу поділитися.
В першу чергу — це історія про людей. Якщо хочеться потрапити в молоду та енергійну команду зі здоровим духом авантюризму та своїм цікавим корпоративним «work hard, play hard» життям — це саме те місце, де хочеться бути.
В DRL можна брати участь в проектах, де кожен персональний вклад матиме велике значення для загального успіху в цілому, і цей вклад буде помітним. Це факт роботи з R&D продуктами в галузі machine learning та data engineering, де поняття state-of-the-art методів, нових відкриттів та постійних досліджень — це буденність, а не бажана реальність. Це можливість працювати з передовими стартапами, що на очах піднімають раунди інвестицій, та ростуть з нуля. Це історія про те що змінює сьогодення, частиною чого хочеться бути.
Додамо сюди наявність можливостей для зростання, соц. пакету по типу медичної страховки та інших приємних речей — маємо дуже цікаву структуру, з якою дійсно хочеться взаємодіяти.