DataOx (former IntroLab Systems)

Віддалено

19 квітня 13:03

Olena Liubynetska, Python Developer в DataOx

Від відповіді, тестового та до фінальної співбесіди — це був такий симбіоз дружнього відношення, поваги до людини, часу, потреб, що я вам не передам словами.

Anastatia Salyuk (HR) була завжди на звʼязку та дозволяла почуватися максимально комфортно на кожному кроці.

Тестове було дуже цікаве, ще й перевірили його день в день.
Технічна співбесіда — взагалі захват, техлід Андрій все дуже чітко провів, відповідав на питання, які я додатково ставила по технологіях, навіть лайвкодинг був абсолютно без стресу.
Остання співбесіда з PM-ами Ольгою та Олександрою була теж максимально дружня та приємна.

Випробувальний термін вже закінчився, тому точно можу сказати, що компанія мені подобається, задачі цікаві, люди — неймовірні та підтримуючі. Радію, що стався такий match.

Подавайтеся на вакансії, не пошкодуєте. :)

Олена, дуже дякую, що ти поділилась таким крутим і теплим відгуком про свій досвід проходження Інтервью процеса в компанії.
Окреме дякую за відгуки, щодо роботи нашої команди в рекрутинговому процесі. Для нас важливо, щоб процес був корисним і безстресовим для обоих сторін — кандидата та компанії.

Вітаємо тебе з проходженням Випробовувального терміну =)
Хочу сказати, що нам з тобою дуже пощастило і ми дійсно знайшли достойну людину, і Python розробницю в нашу команду.
Дякуємо тобі і приємно, що ти з нами і обираєш компанію щодня.