19 травня 2023 11:21
Працював активно в компанії 2 роки на посаді керівника відділу продажів, і продовжую у форматі близького партнерства. За свою 10+ річну кар’єру в sales я попрацював всередині 7 різних компаній, і можу сміливо сказати, що це найкраща компанія, з якою мені пощастило провести ці два роки.
Перш за все варто виділити відношення керівництва до своїх співробітників: як вже зазначено у інших відгуках, тут взагалі не відчувається, що є «босси», а є підлеглі. Спілкування, робота, будь яка взаємодія відбувається у дружній атмосфері взаєморозуміння. Кожен менеджер тут дає не один шанс розкритися кожному спеціалісту.
Умови роботи також максимально лояльні: «відкритий офіс», акцент на виконанні роботи а не на якомусь графіку, при чому всі завжди розуміють, що саме має бути зроблене.
Можу рекомендувати DataMix лише з позитивної сторони. Якщо ви шукаєте компанію, у якій ви б хотіли виконувати свою роботу і не відволікатися на дурниці, то вам саме сюди :)