13 лютого 16:43
Стабільна компанія для початку кар’єри. Є купу можливостей для розвитку, власна навчальна платформа, сертифікаї, англійські класи, що є справді ефективними та на дуже високому рівні.
Попри це проекти відсутні, якщо є — то старі, гіганти на яких вимоги явно завищені.
Тимпаче, незалежно від вашого рівня знань, кількості досвіду — шанс реалізувати свій потенціал дуже низький.
Якщо ви не готові толерувати мову ворога, будьте впевнені, що справді хороший проект, здобути фактично неможливо.
Зарплата дуже залежить від проекту, за 2 роки я мав не вище Junior по ринку, і з цього часу працював лиш 1.5 роки, а решту пів року сидів на бенчі.
Попри це дуже не зрозуміла політика найму — найняли нового спеціаліста під проект, пройшов пробейшн період і уже проекту — ви не цікавий або не потрібен, немає контракту який би зооб’язував замовника дотримуватись договору найму. І усе ти на бенчі, і тебе невдовзі звільнять.
Здебільшого культура по-відчуттях — відчуженості, скутості, усі були самі по-собі.
Справді цікавих, активних, мудрих людей дуже мало.
У підсумку, працювати тут є гарним стартом але на жаль, поганим продовженням, адже по-великому Вам доведеться постійно жертвувати своїми принципами.
Вітаємо, Максиме,
Дякуємо вам за те, що поділилися таким детальним відгуком і були з DataArt протягом двох років. Ми цінуємо ваш час і внесок у спільну роботу.
Приємно знати, що ви відзначили можливості для розвитку, внутрішню навчальну платформу та сертифікації. Ми справді інвестуємо в навчання колег і раді, що для вас це мало цінність.
Разом із тим нам шкода, що ваш досвід із проєктами та періодами на bench не виправдав очікувань. Ринок зараз залишається непростим, і доступність нових проєктів залежить від багатьох зовнішніх факторів. Bench у нашій моделі — це структурований перехідний період для розвитку навичок і підбору наступної ролі, і ми прагнемо бути прозорими щодо ситуації з проєктами під час загальних зустрічей та оновлень.
Щодо компенсації, вона формується з урахуванням ролі, рівня відповідальності та проєктного контексту. Спеціалісти можуть ініціювати перегляд через внутрішню систему або обговорити це з локальним HR-менеджером.
Ми дотримуємося загальних принципів взаємоповаги та недискримінації й прагнемо забезпечити безпечне та професійне середовище для всіх колег. Для нас важливо, щоб колеги почувались комфортно, а зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалювати внутрішні процеси.
Ми також розуміємо, що досвід роботи може відрізнятися залежно від команди чи проєкту. Культура не є чимось монолітним, що формується однаково в усіх підрозділах, однак ми системно працюємо над тим, щоб спільні принципи поваги, відкритості та підтримки відчувалися на всіх рівнях.
Дякуємо за вашу відвертість. Ми цінуємо отриманий досвід співпраці та бажаємо вам успіхів у подальшій професійній реалізації.