DataArt

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук, Полтава, Астана (Казахстан), Варна (Болгарія), Вроцлав (Польща), Єреван (Вірменія), Краків (Польща), Ларнака (Кіпр), Лодзь (Польща), Люблін (Польща), Рига (Латвія), Софія (Болгарія), Тбілісі (Грузія), Алмати (Казахстан)

17 серпня 2023 16:33

Pavlo Netesa, Software Engineer в Luxoft

Майже 7 років працював в цій компанії в Харковському офісі, звільнився в 2021. Для мене то був найкращій досвід. Прийшов як Андроід розробник, але DataArt дає можливість перевчитися на іншу технологію завдяки внутрішнім курсам, тож я перейшов на Node.js, з яким працював більше 5 років. На період ковіду була велика підтримка, тих хто попав на бенч (сам пробув там 4 місяці) не звільняли, але тримали знизивши ЗП на 30%, та й потім це було компенсовано. Пощастило з колективом, коллеги допомогали коли була потреба, токсічних людей не зустрічав. Коли звільнявся, були коливання, гадаю що це єдина контора куди я б повернувся знов.

Павло, дуже дякуємо за прекрасні слова і за те, що був із DataArt майже 7 років! Для нас важливо знати, що наші колеги цінують можливості розвитку в компанії, підтримку у складні часи та почуваються комфортно у своїх командах. Усього тобі найкращого :) І звісно, будемо раді попрацювати разом у майбутньому, якщо буде такий шанс.