DashDevs

Лондон (Велика Британія)

7 лютого 19:27

Artem Dzidzoiev, Middle Python Developer в KSF

HR компанії Sofia Gashymova написала в LinkedIn і запропонувала вакансію Python дева. Сама HR відповідає досить повільно, для відповіді на повідомлення їй потрібно було від 3 годин до ± доби. Після ознайомлення з резюме, скинула 2 простенькі задачі, пошук дублікатів файлів (розумійте, що однакові імена у файлів бути не можуть, але гаразд) і рахування цін товарів з врахуванням податків. Виконавши їх, мені приходить фідбек через добу, що мого досвіду недостатньо, оскільки задачі були виконані неправильно (🤡). Скину сюди код, щоб було розуміння. Не рекомендую подаватися.

Дублікати:

if file in filename_count:
filename_count[file] += 1
else:
filename_count[file] = 1

duplicate_filenames = [filename for filename, count in filename_count.items() if count > 1]

return duplicate_filenames

margin = input_data["margin«]

output_data = {«products»: [], «total_price»: 0}

for product in products:
net_cost = product["net_cost"]
price = net_cost * (1 + margin + tax)
output_data["products"].append({"id": product["id«], «title»: product["title«], «price»: price})

total_price = sum(product["price"] for product in output_data["products"])
output_data["total_price«] = total_price

}

output_data = calculate_prices(input_data)

print(output_data)

Артем,
Дякую за ваш відгук і час, який ви приділили нашій компанії.
Щодо вашого зауваження про швидкість відповідей, я повністю розумію вашу позицію. Наші рекрутери завжди прагнуть надавати відповіді якнайшвидше, проте, іноді через великий обсяг роботи, терміни очікування можуть затягуватися.
Щодо задач, які ми надіслали вам: у ваших відповідях дійсно присутні серйозні недоліки, через які ми не можемо надалі вас розглядати на позицію. Більш того, Софія надіслала вам детальний розбір від нашого технічного спеціаліста. Сподіваємось, що це допоможе вам зрозуміти, де саме були допущені помилки.
Також дякуємо за те, що тримаєте нашу технічну команду в тонусі — тепер ми маємо створити нове тестове на цю позицію) Але ми любимо розвиток і цінуємо виклики, то ж це нам на користь.
З повагою,
Анастасія