DashDevs

Лондон (Велика Британія)

19 липня 2023 15:03

Natalia Sviderska, People Coordinator в DashDevs

Працюю в компанії майже 2 роки. Починала як office manager, згодом моя позиція трансформувалася у People Coordinator. В цілому маю дуже позитивні враження від співпраці, завжди відчуваю підтримку та відкритість від менеджменту та колег. Процеси побудовані на довірі та повазі до членів команди.
Для мене є дуже важливим фактором можливість вільно управляти своїм робочим часом і компанія предоставляє мені її у повній мірі, що дає змогу підтримувати work-life balance. ITOMYCH STUDIO створює всі умови для комфортної взаємодії, якщо якісь питання і виникають — то до вирішення підключаються всі, хто може допомогти й це дозволяє отримати рішення в супер короткі терміни.
Що важливо додати, коли почалися блекаути, було оперативно організовано додаткові офіси з генераторами і старлінками, аби ті, хто не має технічної можливості працювати вдома, були забезпечені всім необхідним. Також, компанія підтримує державу з перших днів війни (власний благодійний фонд, підтримка гуманітарних ініціатив від співробітників)
Загалом, я рекомендую ITOMYCH STUDIO як чудове місце для розвитку кар’єри та співпраці з дружнім та підтримуючим колективом :)