6 липня 2023 17:02
проходила декілька етапів співбесід і дуже шкодую про втрачений час. у результаті виявилось, що hiring manager на позицію, а саме marketing lead, абсолютно некваліфікована людина, яка не розуміє базових понять аутсорсу та, вочевидь, не володіє англійською. це ставить під сумнів процес рекрутингу в компанії загалом та наявність хоч якогось бачення щодо маркетингу.
Анастасіє, вітаю!
Дякуємо вам за ваш відгук щодо процесу рекрутингу в нашій компанії. Ми дуже шкодуємо, що ваш досвід був незадовільним.
На позицію Content Lead ми пропонуємо кандидатам написати текст на тему «Outsource vs Product development: How to select the right collaboration model»
Так, формулювання задачі дійсно складне, але ми розраховуємо на аналіз і опрацювання від кандидатів навіть складних тем, бо наш основний фокус на якість контенту. Також за потреби ми надаємо референси статтей.
В результаті ми хотіли побачити порівняння двох моделей співпраці аутсорсової та продакт аутсорсової.
У нас справді розійшлося бачення моделей співпраці з клієнтами.
Ми проаналізуємо та допрацюємо формулювання ТЗ.
Дякуємо за ваш час і бажаємо успіхів у вашому подальшому пошуку роботи.
це формулювання не «складне», а некоректне в корені, і я вам пояснила чому. product development не є формою співпраці, яка протиставляється аутсорсу) я попросила референс, щоб зрозуміти, що ви маєте на увазі, а ви надіслали україномовну статтю із кривим перекладом з англійської і плутаниною в поняттях. ви ще й додали до цього пасивну агресію, мовляв, для чого мені референс, це ж не рерайт) усе це свідчить про те, що ви не розумієте ринок, у якому працюєте. було би смішно, якби не так сумно.