25 вересня 2023 16:26

Alina Lytus

У DAN IT я закінчила курс Digital Marketing на початку червня 2023 року і менше ніж через місяць я отримала роботу на посаді Junior Marketing Manager🥳

На курсі маркетингу мені сподобалася структура: все було розбито на тематичні модулі. Ольга Пантелеєва познайомила з маркетингом вцілому. Розповіла про завдання і роль маркетолога, як аналізувати конкурентів, обирати цільову аудиторію, формувати унікальну торгову пропозицію і багато іншого. Вона ж і супроводжувала нас протягом усього курсу і допомагала з проєктом. Після цього були ще доволі інформативні модулі на яких нас навчили створювати гугл рекламу, користуватися гугл аналітикою, створювати рекламу у соцмережах, писати і налаштовувати емейл розсилки та навчили створювати якісний контент.

Також нам додатково дали декілька воркшопів по закінченню курсу, та підготували до співбесід.
Дуже сподобався сам підхід організації — були курс-координатори — вони вирішували всі організайні запитання, коли пропустив урок/ не встигаєш здати домашню до дедлайну, або коли група просить провести додатковий урок. З усіма викладачами також був зв’язок через телеграм групу. Можна було особисто написати і вирішити якесь запитання, чи то по уроку чи по домашньому завданню.

HR — Марія Альошина, дуже допомогла з резюме та підготовкою до співбесід та працевлаштування.
Це було класно! Зараз я працюю у цій сфері вже 3 місяць і я задоволена тим, що обрала DAN IT!❤️