17 березня 2016 13:35
Компанія дійсно дає величезний старт для молодих спеціалістів, тим більше не залишає їх без завдань з самого початку (звичайно ви учитесь, читаєте, розбираєтесь). Вона одразу інтегрує вас у роботу і ви уже ви уже на практиці можете розуміти усю масштабність проекту. Крім того, позитивним є якраз цікаві проекти, де багато неординарних завдань.
Робота тут — прекрасний варіант для студентів, так як у компанії гнучкий графік роботи і вона йде працівникам назустріч у цьому плані.
За весь час роботи тут не можу виділити якихось чітко негативних моментів, скрізь присутній компроміс. Декому може не сподобатись, що його перекидають на інші завдання або на іншу частину проектів, але для мене це чисто плюс — мотивація розвиватися у ще більшому колі технологій.
Відношення між керівництвом і іншими працівниками влаштоване дуже вільно, будучи навіть початківцем ви можете вільно звернутись до ПМів або менеджерів і обговорити питання, які вас цікавлять.
Загалом, якщо ви прагнете роботи в ІТ і хочете хорошого старту або ще більшого росту в кар’єрі, двері CyberVision відкриті для вас.