26 листопада 2025 18:42
Хочу висловити свою глибоку вдячність компанії CyberBionicSystematic за неймовірно якісний і змістовний курс QA Manual. Я пройшов навчання протягом 3 місяців, і результат перевершив усі очікування: я одразу ж влаштувався на роботу 💼. Це найкраще підтвердження ефективності вашої програми.
Особлива подяка тренеру Дмитру 👨🏫. Він не просто викладач, а справжній фахівець світового рівня. Знання, які він передав, інструменти та практичні навички, що були охоплені в курсі, є настільки обширними та унікальними, що їх, без перебільшення, неможливо отримати деінде. Це найякісніший матеріал, який я зустрічав у сфері IT-навчання.
Окремо хочу відзначити надзвичайно крутий сервіс та повний супровід 🤝 команди. Ваша увага до студентів відчувається на кожному кроці — як під час, так і після навчання. Це стосується і збереження всіх матеріалів, записів, детальних технічних завдань, домашніх робіт, а також отриманого сертифікату. Така організація — це найвищий стандарт 🌟.
Завдяки вашій школі, мій старт в IT-кар’єрі виявився максимально швидким та успішним. Планую й надалі поглиблювати свої знання з вами і вже обмірковую наступні курси за IT-напрямком. Ви — найкращі! 🚀