25 вересня 2022 0:58
Проходила курс Front-End у 2021 році онлайн. В цілому можу сказати, що компанія забезпечує всі умови для продуктивної роботи: записи лекцій, вибір часу навчання (ранкова або вечірня група) і стеку (Angular або ReactJS). Цінним було також відкриття безоплатного доступу на період навчання до всіх курсів, пов’язаних з Front-End на ресурсі ITVDN. Обрала цю школу з-поміж інших через найменш тривалий термін навчання (4 місяці) на даному напрямку. Щодо якості навчання, зрозумілості матеріалу, можу зауважити, що це дуже залежить від викладача, до якого ви потрапите в групу. Мені довелося змінити декількох через завантаженість на роботі (призупиняла навчання на певний період). Є певний «стандартний набір» матеріалу, який вам розкажуть в будь-якому випадку, але з деякими викладачами були навіть серйозні «овертайми», оскільки вони намагалися дати набагато більше корисних знань і це дуже допомагало. На жаль, завершення курсу припало на початок рашистської агресії, тому швидко світчнутися в ІТ не вдалося. Зараз працюю над цим. Вдячна школі за надані знання та можливості!