30 травня 12:50
Мутна компанія, ходив до них на інтервʼю.
Після hr співбесіди назначили технічну. Там мене чекав якийсь чоловік, включати камеру не захотів. Запитав декілька банальних питань по php і сказав що цього досить. Я ще подумав, що це було найшвидше і найлегше інтервʼю евер. Вкінці я захотів дізнатися подробиці по проекту на який шукають виконавця, а він відповів що нічого не знає і якось відлюдькувато намагався скоріше закінчити діалог. Тю.
Після того мене запросили ще на одну hr співбесіду. Де ми поговорили, що попереднім етапом вони задоволені і що треба буде пройти ще одне технічне, але довше і складніше. Ну ок, я того і чекав. Через декілька днів мені просто написали, що в мене мало досвіду. Тю.
Дивний процесс в них. Нормального технічного не було. Я думаю, вони брешуть.
Дмитро,
Дякуємо, що знайшли час та бажання поділитись Вашою думкою.
Нам шкода, що в Вас залишились питання, адже ми вважали, що на HR співбесіді ми їх усі охопили.
З приводу етапів проходження інтервʼю, хочу нагадати, що на цю позицію в нас є три етапи:
Перший — дзвінок який триває 10 — 15 хвилин і на якому є лише базові питання;
Другий — HR співбесіда, де Вам розповіли про проект та зауважили, що фідбек по дзвінку та HR інтерв’ю буде впродовж
Третій етап — це є повноцінна технічна співбесіда, де будуть більш складні питання, та на котрій тім лід оцінює кандидата з технічного боку, більш детально розповідає про проект і відповідає на всі його питання. Нам шкода, що Ви не взяли участь у фінальній співбесіді, оскільки наразі ми обрали інших кандидатів.
Дякуємо Вам за приділений час, та цікавість до нашої компанії. Якщо в вас залишились питання, звертайтесь, будь ласка, особисто до мене.
З повагою,
Лілія
більше того скажу, в мене взагалі не було технічного, проекти в них це односторінкові сайти з якимись товарами, схоже на e-commers, дейліків як таких з командою нема, бо кожен сам по собі, робота не складна, але відсутність нормальної комунікації і вимог вбиває все хороше, нажаль( бо так то можна було б і працювати, лише налагодити процеси потрібно
Андрію,
Дякуємо, що продовжуєте цікавитись нашою компанією та знаходите час висловити свої думки.
Ми щиро шкодуємо, що Ваш досвід роботи у нашій компанії не виправдав Ваших очікувань.
Хотілося б нагадати, що Ви обіймали поєднану роль QA та PM, і процес відбору на цю позицію суттєво відрізняється від процесу відбору на роль PHP developer. Оскільки у Вас був значний досвід у QA, Ваші знання в цій галузі були перевірені під час виконання тестового завдання та повністю задовольнили наші вимоги. Тому наші запитання на співбесіді були зосереджені на Ваших PM навичках.
Наша компанія працює з різноманітними проєктами. Під час HR-співбесіди ми завжди повідомляємо, на який проєкт планується залучити кандидата, надаючи детальну інформацію про нього. Якщо у кандидата залишаються питання, він може поставити їх на останньому технічному інтерв‘ю та отримати вичерпні відповіді.
Також хочемо нагадати, що до Ваших обов’язків у ролі PM входило налагодження процесів розробки та забезпечення ефективної комунікації з командою.
Наразі ми проводимо реорганізацію, спрямовану на покращення роботи команди. До роботи на ці проєкти долучається досвідчений PM, який оптимізує процеси та комунікацію в команді.
Якщо у Вас є конкретні пропозиції щодо покращення нашої роботи, будемо дуже вдячні за Ваші поради.
Будь ласка, звертайтесь особисто до мене, зателефонуйте або напишіть. Ми обговоримо це детальніше. Ваш досвід і знання можуть допомогти нам зробити робоче середовище кращим для всіх.
З повагою,
Марина