26 березня 19:10
мене вистачило на тиждень, таке враження що кожен сам по собі, команди немає, є тільки Олег який у центрі уваги, усім заправляє і звонить кожному окремо, і одна фраза на кожен день «что делал вчера и что планируешь делать завтра?», наче і немає грубості, матюків, але софт скіли відсутні, всім байдуже чи ти живий після обсрілів, чи в тебе є світло і таке інше. Таски нормально не описані, просто купа накиданого тексту і якихось даних, проекти це взагалі щось... на одну сторінку де якісь баночки, бади, незрозумілі товари. На дизайн теж немає можливості опиратись як на першоджерело вірної інформації, в один момент здалось що з мене хочуть зробити дурня, тому що інформацію треба збирати з
Андрію,
Дякуємо Вам за відгук і те, що знайшли час поділитися своїми думками та враженнями. Ми високо цінуємо Вашу відвертість, адже саме вона допомагає нам ставати кращими.
Ми розуміємо Ваше розчарування і приносимо вибачення за будь-які незручності та стрес, які Ви відчули протягом першого тижня роботи з нами. Ваш відгук підкреслює деякі важливі моменти, які потребують нашої уваги та вдосконалення, а саме: поліпшення внутрішньої комунікації, оптимізація процесів постановки, розподілу, та виконання завдань.
Хочемо нагадати, що на момент вашого найму на поєднану роль QA та PM було обговорено, що до Ваших обов’язків буде входити уточнення вимог, опис завдань, комунікація з командою та налаштування процесів. Ми розуміємо, що адаптація до нової ролі та нових відповідальностей може бути складною, і ми завжди готові надати необхідну підтримку та ресурси для вашого розвитку та комфортного включення в робочий процес.
Ми серйозно ставимось до Вашого відгуку і хочемо запевнити Вас, що він буде врахований при подальшому розгляді наших внутрішніх процесів, а також допоможе нам у пошуку кандидата на цю роль в майбутньому.
Також хочемо підкреслити, що кожен член нашої команди є надзвичайно цінним для нас, і ми прагнемо створити атмосферу, де кожен може відчути себе важливою частиною колективу з усвідомленням, що їхній внесок та благополуччя є нашим основним пріоритетом. Водночас, варто зазначити, що Ваші дані щодо кількості співробітників, які залишили нас, не відповідають дійсності.
Ще раз дякуємо за Ваш відгук. Будь ласка, звертайтеся безпосередньо до мене, і ми обговоримо будь-які подальші кроки або пропозиції, які Ви маєте щодо покращення нашої роботи.
З повагою,
Марина