20 травня 18:14
Успішно закінчив курс Algorithms in Practice від CS Osvita.
Можу перерахувати на пальцях періоди життя, коли я отримував таке саме задоволення від програмування. Якщо ви колись любили програмувати, але зараз щільно застрягли в нудних задачах або тонете в «кривавому ентерпрайзі» — цей курс, найімовірніше, допоможе вам згадати, який кайф можна отримувати від роздумів над задачами й написання коду руками.
Іван — неймовірний викладач і чудовий спеціаліст; записи лекцій я передивлявся з великим задоволенням. Подача знань організована на «відмінно».
Рівень моєї прокрастинації під час виконання домашніх завдань був, здається, від’ємним — таке відчуття буває нечасто: хотілося розв’язати все якомога швидше, не заради оцінки, а просто заради самого процесу.
Світ навколо нас зараз став аж надто хаотичним; жити в цьому світі часом нелегко. Тому мені здається, як ніколи важливо знаходити способи отримувати задоволення від життя. Для мене цей курс став важливим нагадуванням про те, що я можу отримувати задоволення від хобі, яке давним-давно зробив своєю професією.
Величезна подяка Івану, моїй групі та проєкту CS Osvita!