Cryptology Key

З власного досвіду роботи в Cryptology Key можу сказати, що це компанія, в якій є можливість зростати і прямо впливати на результати. Замість рутинних завдань за вами завжди залишається спосіб проявити себе й реалізовувати власні ідеї, що будуть корисні для бізнесу.

Команда має безпосередній доступ до спілкування з стейкхолдерами, які відкриті до діалогу, готові підтримати нові ідеї та допомогти в їх втіленні. Разом з цим в Cryptology Key цінують самоосвіту, прагнення розвинути навички. В твоє навчання готові інвестувати, але при цьому у відповівдь очікують віддачі.

Високі цілі й динаміка роботи задають темп, в якому ти розвиваєшся разом із компанією. Якщо ти професіонал своєї справи, проактивний і готовий брати відповідальність — відчуватимеш себе тут, як серед своїх.

Сильна сторона Cryptology Key — це маркетинг, управління рекламними кампаніями і креатив. Кожен маркетинг-проєкт — це унікальна історія, яка привертає увагу, доносячи переваги продукту і цінності бренду до цільової аудиторії.

Компанія ставить перед собою амбітну мету — змінювати EdTech-ринок, створювати унікальний досвід для користувачів, і це справді надихає! Зрештою, це місце для тих, хто хоче бути частиною важливих змін. Радий бути частиною Cryptology Key.

Працюю в компанії вже більше року на посаді PM у відділі Маркетингу. За цей час компанія вклала багато сил і грошей в мій розвиток, що дало певні результати навичках та зарплаті. Як і в будь якій компанії є багато +, але і — є також, але найкраще те — що ти можеш з будь-яким питанням прийти людини любого рівня в компанії — і тебе почуть і підуть на зустріч.

Сама по собі Cryptology Key як компанія — дуже вимоглива до співробітників, але якщо ти хочеш розвиватися, збільшувати свій дохід та приймати участь у дуже крутих проєктах, і наполегливо працювати на результат — то команда піде тобі назустріч і ти отримаєш круті бенефіти, це беззаперечно.

Також компанія надає доступи до всіх своїх продуктів, що дає можливість розвиватися ще в трейдингу, що дуже круто. Це дає можливість зростати не тільки професійно на своїй посаді, а ще й навчає тебе фінансовій обізнаності.

Сильна сторона компанії — це люди. Всі дуже вмотивовані, самоорганізовані та відповідальні, що дуже круто впливає на відчуття «що ти працюєш в крутій компанії», та допомагає ставати краще кожен день.

P.S.
Зарплата вчасно, премії є, відпустка є, лікарняний взяти можна, навчання компенсується)

Підтримали: Natalie K