14 листопада 2024 11:36
Привіт усім!
Вже шість місяців я працюю у компанії CRMOZ на посаді Full Stack Developer і хочу поділитися своїм досвідом.
Процес від подачі заявки до отримання офера пройшов надзвичайно швидко — всього тиждень. Це було дуже приємно, адже я швидко розпочав роботу і приєднався до команди.
Компанія спеціалізується на продуктах Zoho, але навіть якщо у вас немає глибоких знань у цій сфері, тут проводять навчання та надають всі необхідні ресурси для професійного розвитку. Відчуваю підтримку колег і керівництва — завжди можна звернутися за допомогою або порадою.
Умови праці комфортні: стандартний
Особливо хочу відзначити дружню атмосферу в колективі. Всі співробітники відкриті до спілкування та готові допомогти у будь-яких питаннях. Це створює відчуття єдиної команди, де кожен важливий і цінний.
На мою думку, CRMOZ — чудове місце для тих, хто прагне розвиватися у сфері веб-розробки, працювати над цікавими проектами та бути частиною підтримуючого колективу. Я задоволений своєю роботою і впевнений, що тут є всі умови для подальшого професійного зростання.
Рекомендую CRMOZ тим, хто шукає стабільну та цікаву роботу з можливістю розвитку. Моя оцінка — 9 із 10.