17 липня 2024 17:16

Victoria Levytska, Project Manager в WWG

Всем привет, особенно новичкам, которые хотят закинуть своё резюме! Очень хочется и своим опытом поделиться!
1.На онбординге вы просто будете по уши завалены тасками, что рабочего времени вам хватать не будет, но будут утверждать что всё в порядке вещей, просто вы не тянете.
2.На одну позицию могут взять двоих, а может и троих...вот такой «этичный» отбор в компанию, а вас потом могут убрать с первой недели как получите оффер! у меня получилось именно так.
3. Подход к новичкам просто непонятный- нет ни митов, непонятно что входит в онбординг (заданий валом), мало задаёшь вопросов — плохо, много задаёшь тоже плохо, потому что сама не подумала.... Куча понраченных сил и времени впустую. Сначала нужно наладить свой внутренний менеджмент, а потом брать и кого-то учить!

Підтримали:  Dmytro Babin

Вітаємо, Вікторіє!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
1. Обсяг інформації, який ми надаємо на етапі онбордингу, відповідає часу, виділеному на його освоєння. Ми прагнемо зробити цей процес максимально ефективним та керованим.
2. Щодо «етичного» відбору, наша компанія дійсно в процесі розширення, і нам потрібно було декілька ПМ одночасно. Нам шкода, що ви сприйняли це інакше. Ми стараємось дати всім кандидатам шанс проявити себе і врахували всі ваші побажання, включаючи заміну куратора. Проте, на жаль, ви не змогли впоратися з поставленими завданнями.
3. У нашій компанії проводяться мітинги, і список завдань завжди надається. Ми точно з вами знаємо, що з вами була постійна підтримка та зв’язок. Ми не надаємо навчання з нуля, а лише ознайомлюємо вас з нашим продуктом. Можливо, ви очікували більшого рівня навчання.
Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і зробимо висновки щодо наших процесів. Дякуємо, всього найкращого!