VistaCreate

Київ, Лімасол (Кіпр), Польша

А тепер давайте чесний і розгорнутий відгук. Я працювала в відділі Content 2 роки і 8 місяців. Я прийшла працювати в компанію, коли вона ще була маленьким ламповим Crello на посаду Graphic Designer, і згодом змогла вирости до Design Team Lead. Перше, що мене вразило, це чіткі процеси, кожен знає, що робити. Тут, незважаючи на віддалений формат роботи, я відчула згуртованість, знайшла тут класних людей.

Люди тут — це окремий вид мистецтва. Всі привітні, круті професіонали і цікаві особистості. Культура Vista Create залишила приємні спогади.

В компанії дуже багато різних бенефітів для умов роботи:

— Техніка (частіше за все виділяють, яку попросиш. У більшості команд були MacBook або круті ноути на вінді).
— Англійська, йога.
— Різні нетворкінги.
— Психологи і коучі.
— Безмежні лікарняні, які оплачуються на 100%.

За всі майже 3 роки жодного разу не було затримки в заробітній платі, завжди все чітко. Компанія усіляко допомагала в період локдаунів і блекаутів (від павербанків до матеріальних допомог). Це дуже цінно!

Із фактів: компанія дуже швидко розвивається. Тут є можливість зростати, і я перевірила це на собі. Але треба реально бути амбітним і хотіти цього, говорити про себе і показувати свою роботу на вищому рівні, і що називається «впахувати». Так як компанія зростає — будьте готові, що тут буде дуже багато змін. Багато — це навіть за один місяць ваші обов’язки можуть різко змінитися або додатися.

Із мінусів:

— Якщо ти заміняєш свою колегу 1-2 місяці, поки та у відпустці, доплати ти не отримаєш, працюючи за двох.
— Якщо твій колега звільнився і ти працюєш замість нього тимчасово, поки не взяли нового працівника, доплати не буде.
— Перегляд заробітної плати відбувається раз на рік, а за рік на тебе можуть скинути гору відповідальностей, яка ніяк не буде мотивуватись у вигляді премій чи доплат.

Загалом — компанія крута. Але будьте готові, що спокійної монотонної роботи тут не буде. Через велику кількість змін тут треба мати гарну стресостійкість і залізні нерви. Тому як тільки відчуваєте шторм — ідіть до коуча чи психолога. Дякую, що ця можливість була.

Inga Koshmanova
www.linkedin.com/...​inga-koshmanova-8b49a560
I remember the day I received an offer from VistaСreate. I knew that it would be an exciting experience for me. Every day, I meet many new people and attract the best of them to our company. And I never stop sharing why I love working here. The most important thing are the people who make our product better every day. The second most important thing is (of course) my team — they are easy and pleasant to work with. The third is the support we receive during the most challenging times. There are a lot more reasons why I love working here, but I’m glad that I was not mistaken in my choice when I said YES (:

Я работаю в контент-отделе Crello уже полгода, на должности концепт-лида.
Главные плюсы работы в проекте для меня — это:

— свобода предлагать новые идеи, которые действительно могут быть реализованы
— достаточное количество времени на внедрение новых фич в рабочий процесс
— работа над продуктом для конкретной и регулярно изучаемой аудитории, а не «наугад»
— качественный и современный визуальный контент, который не стыдно показать знакомым, когда рассказываешь о своей работе :)
-возможность работать удаленно.

Последний пункт не всегда плюс для новичка в команде, но в целом это не мешает онбордингу состояться. К тому же, особенно полезно иметь такую опцию во время карантинов.

Работаю в компании уже 4 года. Попал на проект еще до выхода его в прод и совсем зеленым. За все это время здесь многому научился и встретил много отличных специалистов.
Проект очень интересный, богатое использование разного рода технологий подогревает интерес изучать их или, как минимум, ознакамливаться с их преимуществами (так же, как и с недостатками). Очень радует, что есть заинтересованность коллег в развитии и усовершенствовании проекта. Ребята стараются следить за обновлениями, внедрять оптимальные решения, а так же не боятся пробовать совсем новые.

Коммуникация на отличном уровне, всегда можно рассчитывать на ответ, помощь или простую поддержку. Инициатива и варианты решений разного рода задач приветствуются. На самом деле, всегда радует, как легко и отлично вливаются люди в команду и поддерживают связь вне работы, в том числе.

При выборе проекта (еще тогда, давно) приоритетным было:
— хорошая коммуникация в команде
— возможность развиваться и получать знания
— возможность генерировать и предлагать идеи, и чтобы к ним прислушивались
— влиять на конечный продукт и получать фидбэк от пользователей, пришлась ли им «по вкусу» новая фича, к которой ты приложил руку
Что и стало аргументами в пользу Crello. И с самого собеседования до сейчас соблюдается

Працюю у компанії 10 місяців. *TL;DR* — хороші люди, цікавий продукт, є місце для розвитку.

Співбесіда була невимушеною: інтерв’юер задавав релевантні запитання та більше це було розмовою, аніж інтерв’ю.

Crello — продукт для користувачів, тому середовище тут специфічне: потрібно думати як зробити краще, а не так, щоб воно просто «їхало та й кудись приїхало». Таким підходом я був задоволений, коли прийшов сюди, бо раніше працював в аутсорсі.

У технічному плані — є куди рости і не нудно. Продукт цікавий з багатьох сторін, тому прийдеться(якщо захочете, звісно) попрацювати з різними технологіями усякої складності. На відміну від середовищ/компаній, де треба «швидко, на вчора», люди тут хочуть, щоб функціонал не тільки працював, а щоб працював добре. Тут ви зможете зіштовхнутись із проблемами продукту, яким користуються багато людей — щось треба оптимізовувати, десь треба думати над інакшим рішенням, бо «не справляється». Код рев’ю є і не просто для галочки. Тут фокус на якості, а не «давайте швидше хотфікс, бо треба закрити задачу».

У плані людей — круті і дружелюбні. Вам зможуть допомогти, якщо щось не так — «до кого звернутись», «як краще зробити» та будь-які інші питання. Я працюю у команді, де менеджеру дуже легко пояснити щось технічне — він з тех. бекграундом, де-не-де сам може код змінити чи поколупатись у БД :) Комунікації йдуть легко.
Тут не будуть запитувати, як саме ви витратили 3.28754 годин з вашого робочого дня. Люди відкриті до нових ідей, тому якщо ви думаєте, що щось можна покращити чи робити по-іншому — розкажіть, вас почують.

Я работаю в Crello полгода на управленческой позиции. При выборе компании для меня было важно: 1. гибкий график, 2. ценность продукта, 3. люди. Все этапы собеседования прошли очень комфортно и быстро. Уже на собеседовании я поняла, что в компании работают классные люди, и не ошиблась. Сталкиваясь в прошлом с токсичностью в командах, я до сих пор не могу нарадоваться людям, которые окружают меня в Crello. Поддержка, понимание, взаимодействия, открытость, легкость, свобода — это идеальная среда для работы и самореализации. Повторюсь, что далеко не во всех компаниях такое можно найти.

Ну и конечно сам продукт — это то, во что хочется вкладывать свои силы и время каждый день. Для меня важна ценность, которую продукт несет людям, поэтому я очень скрупулезно выбирала тот, с которым захочу работать с открытым сердцем. Я люблю то, что делаю каждый день и знаю, что моя работа ценится и меняет мир к лучшему.

Підтримали: Viktoria PylypenkoNadiia Siedina

Crello — це крутий продукт і професійна команда. Для мене важливо бути амбасадором того, що компанія пропонує ринку, які цінності дає користувачам. Тут ми зійшлися. Насправді, я ще за довго до того як прийти в компанію, користувалася графічним редактором Crello і розуміла крутість і глобальність цього проекту.
Наразі команда працює віддалено. Для новачка це не завжди плюс, але існує система кураторства, тож на самоті не лишають. Раз на місяць всі разом збираємося обов’язково, а можемо і частіше. Люди дуже відкриті і позитивні, і це стосується всіх напрямків. Питання вирішуються досить швидко, відсутня забюрократизованість, але водночас є розуміння та чіткість в процесах.
Дуже вітаються ідеї і відповідно надаються можливості для їх втілення. Ще додам про відкритість менеджменту і готовність бути почутим. Знаю випадки, коли в команді люди змінювали ролі за власним бажанням і набували розвитку в новому напрямку. Загалом компанія підтримує професійний розвиток працівників (книги, конфи, англійська) і особисті захоплення.

Підтримали: Nadiia Siedina

Працюю в Crello, в команді маркетингу, із березня 2021. Було цікаво і незвично — адже вперше прийшла в команду, яка практично 100% часу працює на ремоуті. Але мені пощастило — у Crello вже працювали дві мої колишні колеги, тож онбординг був на easy. Але і вся інша команда — дуже круті профі та класні люди.
У мене було всього дві співдесіди — з маркетинг-директором та CEO, все дуже дружньо, професійно, без стресу.
Мені подобається, що тут високий рівень довіри до спеціалістів, немає мікроменеджменту та доооовгих процесів затвердження — будь-то текст, лендінг, бюджет на щось чи відпустка.
Продукт справді крутий, його дуже цікаво розвивати, а найголовніше — культура в компанії тільки мотивує приходити з різними (навіть трохи крейзі) ідеями та реалізовувати їх.

Підтримали: Viktoria PylypenkoNadiia Siedina