1 відгук

Досвід проходження співбесіди в компанії Creaty
Вакансія: Trainee/Junior Unity Developer

Процес найму:
21.01.2025 — Перша співбесіда. Приємна розмова. Було запитання як зробити рахунок кадрів, та куда зберегати файл Json(це були єдині запитання по unity)

23.01.2025 — Надіслали тестове завдання.

24.01.2025 — Відправив готове тестове.

31.01.2025 — Друга співбесіда (лайвкодинг).

03.02.2025 — Запросили на наступну співбесіду... і за 10 хвилин її скасували. 🚩🚩🚩

04.02.2025 — Продовження лайвкодингу. І знову: «паліндром», «стрінги», «сортування». Ну а ще задачка: «Щоб число 0 за 0.5 секунд стало 0.8, а потім ще за 0.5 секунд — 1». Зробив через корутину. Отримав відповідь: «Це неправильно. Треба в Update()». Я був у легкому шоці, але щоб довести свою профпридатність, попросив нове тестове завдання.

28.02.2025 — Тестового завдання не надіслали. І не надішлють. Про мене просто забули. Запросив фідбек — отримав шаблонну відповідь, витраченого часу — шкода.🚩🚩🚩

Висновки:
Співбесіда по Unity без Unity — новий рівень хардкору. В основному запитання крутяться навколо стрінгів та базових алгоритмів. Якщо мрієте потрапити в Creaty, будьте готові пояснювати, чому string.Join() — це найкращий метод у світі, а не розповідати про архітектуру гри. HR був приємний. Ну і плюс бал за те, що не було питання «Що таке SOLID?».

P.S. Я не кажу, що я все правильно відповідав. Я на деяких запитаннях провалювався, але на мою думку знання патернів проектування > праці зі строками, особливо в геймдеві.

Підтримали: Iaroslav Gusiev